Μείζον ζήτημα προκύπτει για το ΠΑΣΟΚ με τη δημοσίευση της προκήρυξης για την πρόσληψη 589 ατόμων στο μόρφωμα της Δ.Τ του «μεταβατικού σταδίου» για το οποίο κανείς δεν λέει πόσο θα διαρκέσει. Οι 2.000 προσλήψεις τις οποίες υποστήριξε πως θα γίνουν το ΠΑΣΟΚ και ήταν το κύριο επιχείρημα στην πρόσφατη κυβερνητική κρίση κατά την οποία αποχώρησε η ΔΗΜΑΡ από την τριτοκομματική και παρέμεινε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αποδείχθηκε πως δεν υπάρχουν.
Η προκήρυξη αφορά μόνο 589 θέσεις, δεν υπάρχει καν ΕΡΤ 3, ούτε περιφερειακά Μέσα. Το ΠΑΣΟΚ έμεινε στην κυβέρνηση για αυτό το λόγο, γιατί υποτίθεται είχε εγγυήσεις πως θα λειτουργήσει μια νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση και θα γίνουν 2.000 προσλήψεις. Στη Βουλή βουλευτές του ΠΑΣΟΚ...
έδωσαν τη μάχη ενάντια στις αποζημιώσεις ανθρώπων που εργάζονται δεκάδες χρόνια, πρωτοστατώντας στην αρχική απόρριψη της τροπολογίας. Η τροπολογία για τις αποζημιώσεις άνω του πλαφόν των 15.000 ευρώ επανήλθε την περασμένη εβδομάδα, άλλο ένα δείγμα πως δεν υπάρχει σχέδιο για την επαναπρόσληψη των 2.000 ατόμων από την ΕΡΤ.


typologies.gr
 
Top