Για όσους σπεύσουν να επαναπαυτούν ότι αυτή η ενέργεια της κυβέρνησης δεν αφορά αυτούς, ας μην αισθάνονται και τόσο ήσυχοι. Η μέθοδος του σαλαμιού δουλεύει στο φούλ. Ας σκεφτούν πως αφενός ούτε η χούντα δεν διανοήθηκε κάτι τέτοιο και αφετέρου ότι πολύ σύντομα θα έρθει η δική τους σειρά.

Το «συνταγματικό τόξο» συνεχίζει να κατεβαίνει του κακού τη σκάλα. Σύμφωνα με την ιστότοπο της...
εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», η κυβέρνηση προχώρησε σε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία επιτρέπονται στο εξής κατασχέσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα σαββατοκύριακα και κατά τη διάρκεια των διακοπών του Αυγούστου, σε βάρος ορισμένων επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου προβλέπει ότι σε βάρος επιχειρήσεων που λειτουργούν νυχτερινές ώρες, σαββατοκύριακα ή τον Αύγουστο και έχουν συνολική βεβαιωμένη ληξιπρόθεσμη οφειλή αποκλειστικά προς το Δημόσιο άνω του ποσού των 50.000 ευρώ, επιτρέπεται η κατάσχεση κινητών αξιών στα χέρια του οφειλέτη εντός της επιχείρησης κατά τις ώρες λειτουργίας της και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στην κατάσχεση κατά τις νυχτερινές ώρες παρίσταται ως μάρτυρας δημόσιος υπάλληλος ή αστυνομικός.

Για όσους σπεύσουν να επαναπαυτούν ότι αυτή η ενέργεια της κυβέρνησης δεν αφορά αυτούς, ας μην αισθάνονται και τόσο ήσυχοι. Η προπαγανδιστική μέθοδος του σαλαμιού δουλεύει στο φούλ. Ας σκεφτούν πως αφενός ούτε η χούντα δεν διανοήθηκε κάτι τέτοιο και αφετέρου ότι πολύ σύντομα θα έρθει η δική τους σειρά.

Ας γίνει επιτέλους συνείδηση πως μόνο συλλογικά μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτή η πολιτική λαίλαπα.
 
Top