mitropoulos2
Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Αλλά για μια μεγάλη δόξα του Ολυμπιακού και έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι αβαντάρει και αβάνταρε σαν ποδοσφαιριστής τις φιλανθρωπίες και ηγούνταν σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες, είναι δυνατόν να έχει ανοίξει μαγαζί-ενεχυροδανειστήριο και να αγοράζει χρυσαφικά και κοσμήματα από φουκαράδες και ανθρώπους της ανάγκης που τα σκοτώνουν όσο κι όσο;
Είναι δυνατόν μια από τις μεγαλύτερες και ευλαβέστερες δόξες του αθλητισμού να εξαργυρώνει την αναγνωρισιμότητα του, διαφημίζοντας ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο μιας από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδος; Την Καλαμάτα;...
Όταν μας έστειλαν τις φωτογραφίες δεν το πιστεύαμε ότι ο Τάσος Μητρόπουλος θα ανακατεβόταν σε ανάλογες δραστηριότητες.
Νόμιμο είναι και σε καμία περίπτωση δεν το αμφισβητούμε, ειδικά όταν στην αφίσα υπάρχει η φράση "Με κρατική άδεια".
Δηλαδή ο υποψήφιος βουλευτής με τον Σαμαρά και τη ΝΔ στον Πειραιά, ανοίγει μαγαζί αγοράς χρυσαφικών και ασημικών στην πατρίδα του πρωθυπουργού με τον οποίο κατέβηκε ως υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές. Μαγαζί που ανήκει στην κατηγορία όσων υποστηρίζουν ότι ανάλογα καταστήματα εκμεταλλεύονται την ανάγκη των φτωχών και ανθρώπων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και χαρακτηρίζουν τους ιδιοκτήτες τους ως "κοράκια". Μαγαζί για την κατηγορία των οποίων έχουν ακουστεί τα μύρια όσα. Δηλαδή "κοράκι" κι ο Μητρόπουλος;
mitropoulos1
Διαβάζουμε από το site του καταστήματος:
"ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ
Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να πουλήσετε τα ανεπιθύμητα, παλιά ή σπασμένα κοσμήματά σας. Με την τιμή του χρυσού στα υψηλότερα επίπεδα όλων των εποχών, είναι μια τέλεια ευκαιρία να ρευστοποιήσετε το χρυσό σας! Αν θέλετε να πουλήσετε το MITROPOULOS GOLD αγοράζει!
Χρυσά Αντικείμενα
watch
Σπασμένες αλυσίδες, σκουλαρίκια που δεν είναι πια στη μόδα, ανεπιθύμητα παλιά κοσμήματα τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να ρευστοποιήσετε το χρυσό σας. Στο MITROPOULOS GOLD δεν μας ενδιαφέρει σε πια κατάσταση βρίσκονται τα κοσμήματά σας.
Η αξία των χρυσών σας αντικειμένων βασίζεται αποκλειστικά σε τρεις παράγοντες: στο βάρος, στα καράτια και στην τρέχουσα τιμή χρυσού.
Χρησιμοποιούμε μόνο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε επακριβώς την πραγματική αξία των χρυσών σας αντικειμένων. Έτσι διασφαλίζουμε ότι λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή τιμή για τα αντικείμενά σας!
Ασημένια Αντικείμενα
mitropoulos3
Πάρτε μετρητά για το ασήμι σας από το MITROPOULOS GOLD. Αγοράζουμε ασημένια αντικείμενα, όπως παλιά σετ ασημικών, πιατέλες, κηροπήγια, μπολ ή ασημένια νομίσματα.
Μπορώ να στείλω ασημένια αντικείμενα μαζί με τα χρυσά μου;
Δυστυχώς τα ασημικά είναι βαριά και ογκώδη αντικείμενα, επομένως είναι δύσκολο να αποσταλούν. Αν έχετε ασημικά μπορείτε να μας επισκεφτείτε στα γραφεία μας και να πάρετε μετρητά επί τόπου.
Θέλετε να πουλήσετε ασήμι στο MITROPOULOS GOLD; Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Πολύτιμοι Λίθοι
diamonds
Το MITROPOULOS GOLD είναι ένας από τους μεγαλύτερους αγοραστές διαμαντιών στην Ελλάδα. Αγοράζουμε διαμάντια 0.25ct (¼ ct) ή μεγαλύτερα πιστοποιημένα από το GIA, EGL, HRD ή IGI. Μπορούμε επίσης να αγοράσουμε διαμάντια που δεν έχουν πιστοποιηθεί. Δεν αγοράζουμε διαμάντια κάτω από 0.25ct (¼ ct) ή τυχόν άλλους πολύτιμους λίθους.
Για μεγάλες πέτρες, μεγαλύτερες από 0,70ct, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, για να πραγματοποιήσουμε μία συνάντηση και να τις εκτιμήσουμε από κοντά.
Ρολόγια
rologia
Εάν έχετε ένα ρολόι που θέλετε να πουλήσετε στο MITROPOULOS GOLD, επικοινωνήστε μαζί μας στο 27210 89901 ή στο info@messinia-gold.gr
Πείτε μας τα στοιχεία του ρολογιού (μάρκα, μοντέλο, χρονολογία αγοράς, αν συνοδεύεται από τις εγγυήσεις και το κουτί του, και το υλικό του ρολογιού) και θα σας στείλουμε άμεσα μια γραπτή προσφορά.
Δείτε παρακάτω ποιες μάρκες αγοράζουμε:
Rolex, Bulgary, Omega, Hublot, IWC, Patek Philippe, Vacheron Constantin, Jaeger Le Coultre, Breguet, Audemars Piguet, Panerai, Chopard, Frank Muller.
Λίρες - Πεντόλιρα
mitropoulos4
Στο MITROPOULOS GOLD αγοράζουμε κάθε είδους λίρες και πεντόλιρα, δίνοντάς σας άμεσα μετρητά.
Η αξία των χρυσών σας λιρών βασίζεται αποκλειστικά σε τρεις παράγοντες: στο βάρος, στα καράτια και στην τρέχουσα τιμή χρυσού.
Χρησιμοποιούμε μόνο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε επακριβώς την πραγματική αξία των χρυσών σας λιρών. Έτσι διασφαλίζουμε ότι λαμβάνετε την καλύτερη δυνατή τιμή για τα αντικείμενά σας!"
Τα συμπεράσματα δικά σας....
 
Top