Με γκολ των Ολαϊτάν και Χολέμπας ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του Λεβαδειακού κερδίζοντας 2-0 στο Καραϊσκάκη για την 20η αγωνιστική
Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός μετά τη λευκή ισοπαλία στο Περιστέρι. Οι ερυθρόλευκοι παρουσίασαν κακή εικόνα στο α' ημίχρονο, κατά το οποίο ο Λεβαδειακός στεκόταν πολύ καλά και παρουσιαζόταν απειλητικός.
Στην επανάληψη όμως και με την είσοδο των Φουστέρ και Ολαϊτάν οι πειραιώτες βελτιώθηκαν και έφτασαν τελικά στο τρίποντο.
Ειδικά ο νιγηριανός επιθετικός ήταν εξαιρετικός και πρωταγωνιστής, καθώς άνοιξε το σκορ και προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα των βοιωτών
Χρυσή αλλαγή ο Ολαϊτάν
Ο Μίτσελ τράβηξε το χαρτί του Ολαϊτάν και του βγήκε. Στο 54ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Χολέμπας, ο Σαβιόλα έκανε το γύρισμα, ο Φουστέρ πάσαρε στον Ολαϊτάν που από κοντά δεν αστόχησε. Το σουτ του νεαρού Αφρικανού κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.
Οι γηπεδούχοι μετά την επίτευξη του γκολ βγήκαν μπροστά για να σκοράρουν ξανά. Ο Λεβαδειακός από την άλλη προσπαθούσε να διαφυλάξει όσο πιο καλά γινόταν τα μετόπισθέν του αλλά και να παίζει στην κόντρα επίθεση.
Ο Ολαϊτάν έχασε πολύ καλή ευκαιρία για γκολ στο 76' ενώ ο Μίτσελ με την είσοδο του Τσόρι Ντομίνγκες στο γήπεδο θέλησε να βοηθήσει και άλλο την ομάδα του στο σκέλος της οργάνωσης και της παραγωγής φάσεων.

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 2-0 από Ampalinio
ΣΚΟΡΕΡ: 54' Ολαϊτάν, 82' Χολέμπας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης (Ημαθίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 62' Παπαδόπουλος – 56' Καπό, 60' Κώτσιος, 61' Μάντζιος, 85' Μουλόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 87' Μάντζιος (2η κίτρινη)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανωλάς, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Βάις (46' Φουστέρ), Σαβιόλα (73' Ντομίνγκες), Μήτρογλου (46' Ολαϊτάν)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Πετράτσι (85' Σκέμπης), Ροτζέριο, Μάντζιος, Κώτσιος, Κονέ (65' Μάγκας), Γεωργίου, Καπό (65' Νικολακάκης), Χαραλάμπους, Ιντζίδης
 
Top