Από http://attikanea.blogspot.gr
Πριν από μια εβδομάδα περίπου στο Αποκαλυπτικό Δελτίο στο EXTRA TV , του δημοσιογράφου Άκη Παυλόπουλου προσκεκλημένος ήταν για συζήτηση σχετικά με τις «μίζες» του Υπουργείου και Υφυπουργείου της Εθνικής Άμυνας , ο Πρόεδρος της Εταιρίας Οπλικών Συστημάτων ¨ MILTECH HELLAS¨, κ. Κώστας Κουτσός. 

Στην συζήτηση αυτή ο κ. Κουτσός ευθέως ανεφέρθη σε ένα Σύμβουλο του Βασ. Μιχαλολιάκου τέως Υφυπουργού Εθνικής Άμύνης και σημερινό Δήμαρχο του Πειραιά.

Στον καταιγισμό ερωτημάτων ο κ. Κουτσός απεκάλυψε , μαζί με τα ονόματα που κατήγγειλε και ο ¨γνωστός Κάντας ¨, πως και ο Σύμβουλος του Υφυπουργού Μιχαλολιάκου του ζήτησε για κάποιο εξοπλιστικό πρόγραμμα «μίζα» ύψους 1.οοο.οοο ευρώ . 

Η συγκλονιστική αυτή μαρτυρία του κ. Κ. Κουτσού άφησε έκπληκτους τους πάντες ιδιαίτερα τον κ. Παυλόπουλο , που
διηύθυνε την συζήτηση, αφού στην εμμονή του να αποκαλύψει ο κ. Κουτσός το όνομα του Συμβούλου του κ. Μιχαλολιάκου αυτός επιμόνως ηρνείτο να εκστομίσει το όνομα αυτού του μιζαδόρου . 

Εδώ εν προκειμένω τίθεται όχι μόνο θέμα ηθικής τάξεως για τον Δήμαρχο κ. Μιχαλολιάκο αλλά και κατεπείγων λόγος της ειδικής Ανακριτρίας που ερευνά τις «μίζες» στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας , να καλέσει τον κ . Κουτσό για να επιβεβαιώσει ή οχι αυτό που κατήγγειλε Δημόσια , για τον Σύμβουλο του Μιχαλολιάκου στην εκπομπή του κ. Παυλόπουλου . 

Νομίζω κατόπιν τούτου πως τίθεται ως επιτακτική ανάγκη για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ αλλά και για την Κυβέρνηση του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου, αφού ο κ. Σαμαράς άλλοτε μεν εμφανίζεται, από τον Μιχαλολιάκο , ως κουμπάρος του άλλοτε δε ως προσωπικός του φίλος ¨ρέιντζερ¨, τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή την υπόθεση ; 

Την τακτική αυτή την χρησιμοποιεί συχνάκις ο κ. Δήμαρχος για να ενισχύει την εντύπωση οτι είναι ο κομματάρχης της Ν Δ στον Πειραιά και μάλιστα ο ισόβιος Δήμαρχος του , όπως εσχάτως διαδίδει και αυτό βεβαίως ας το προσεξει ο κ. Σαμαράς διότι πάνω την ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ή την «εκλεκτική τους συγγένεια » είναι Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ .

Ας μου επιτραπεί να επισημάνω ιδιαίτερα εις την κ. Ανακρίτρια πως στην ιδία εκπομπή «παρανέβη» ο Μιχαλολιάκος ο οποίος κατά τρόπο «νεφελώδη και ασύντακτο » σχολίασε το όλο θέμα, λέγοντας μάλιστα πως εκείνον τον Σύμβουλο του τον απέλυσε, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα του και εξηγήσει τον λόγο, ενώ σήμερα ακούγεται πως αυτός ο Σύμβουλος εξακολουθεί να βρίσκεται «κοντά» του στο Δήμο .

Για αυτό το λόγο η Δικαιοσύνη επιβάλλεται να συνεχίσει το Ανακριτικό της Έργο , στο θέμα αυτό του κ. Μιχαλολιάκου , ώστε να αποδειχθεί πως το λυπηρό φαινόμενο της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΨΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ . 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΑΚΗΣ 
τέως Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά

 
Top