«Θυσίασαν το παιδί μας», λένε οι γονείς του Παύλου Φύσσα που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του Χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά.
Οι γονείς του Παύλου Φύσσα, που μιλούν στο «Έθνος της Κυριακής», αδυνατούν να συνέλθουν από τον ξαφνικό, άδικο και αναίτιο χαμό του γιου τους και τονίζουν πως γι’ αυτούς, ανεξάρτητα από την πορεία της δικαστικής έρευνας δεν θα υπάρξει καμία δικαίωση.
«Το παιδί μας το θυσίασαν. Η ουσία για μας είναι ότι το παιδί μας έφυγε πάρα πολύ άδικα. Είχε πάει να δει σε μία καφετέρια μπάλα και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του.
Δεν έγινε καμία συμπλοκή.
Τα παιδιά έφυγαν από την καφετέρια και πήραν το δρόμο της επιστροφής και ο Παύλος δεν ήρθε ποτέ.
Πώς να το χωνέψεις αυτό …», δηλώνουν με πόνο ψυχής οι γονείς του 34χρονου μουσικού σε συνέντευξή τους στο «Έθνος της Κυριακής» και διερωτώνται εάν έπρεπε να χαθεί ο γιος τους, ώστε να αρχίσει να αποκαλύπτεται η εγκληματική δράση μελών της Χρυσής Αυγής.
Πλέον νιώθουν ζωντανοί νεκροί, όπως λένε, και το μόνο που τους κρατάει όρθιους είναι η κόρη τους και το εγγονάκι τους. «Όλα ήταν προσχεδιασμένα. Ήθελαν έναν Έλληνα και απλά βρέθηκε στο δρόμο τους ο Παύλος. Ένα παιδί που είχε να δώσει τόσα μα τόσα πολλά. Μας πέταξαν στον Καιάδα και το πράγμα τελείωσε. Αυτή είναι η ζωή μας από εδώ και πέρα. Μας έχουν θάψει μαζί του και απλά εμείς αναπνέουμε. Για εμάς δεν υπάρχει δικαίωση …», υπογραμμίζουν.
Προσθέτουν ότι ο πόνος είναι ο ίδιος με εκείνον των γονέων των δύο δολοφονηθέντων Φουντούλη και Καπελώνη, τονίζουν, όμως, πως υπάρχουν και τεράστιες διαφορές μεταξύ τους. «Τα παιδιά τους είχαν περιθώριο 50 μέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου να φύγουν. Γνώριζαν τι είχε γίνει με τον Παύλο.

Το δικό μας παιδί δεν είχε αυτήν την ευκαιρία. Τα δικά τους παιδιά δολοφονήθηκαν έξω από ένα γραφείο, το οποίο ανήκει στη Χρυσή Αυγή και το φρουρούσαν. Ο γιος μας πήγε να δει μπάλα και δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι», λένε οι γονείς του Παύλου.
 
Top