Η NOVA ανακοίνωσε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Volley League, υποσχόμενη... πολλές «όμορφες» μέρες για τους φίλους του βόλεϊ!



Αναλυτικά η ανακοίνωση:






Σάββατο, 3/1, 20:00 Φοίνικας Σύρου - Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Novasports 1 και Novasports 1 HD

Δευτέρα 5/1, 19:30 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, Novasports 3



Το 2015 ξεκινάει με σπουδαία παιχνίδια στη Volley League και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 3 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους αγώνες Φοίνικας Σύρου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.



H αρχή γίνεται το Σάββατο 3 Ιανουαρίου στις 20:00 με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD του αγώνα Φοίνικας Σύρου - Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Ο Φοίνικας μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, υποδέχεται στη Σύρο τον ανεβασμένο και μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό. Στην περιγραφή θα είναι ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο ο Δημήτρης Ζολώτας.



Επίσης, τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στις 19:30 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν από το Novasports 3 το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου. Οι «πράσινοι» μπροστά στο κοινό τους, θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, τη στιγμή που οι Θεσσαλονικείς θέλουν να φύγουν αλώβητοι από την Αθήνα, προκειμένου να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.



Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων



Σάββατο 3 Ιανουαρίου

20:00 Φοίνικας Σύρου - Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Δημήτρη Ζολώτα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και από το Web TV του Novasports.gr



Δευτέρα 5 Ιανουαρίου

19:30 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου από το Novasports 3



Novasports. Όλα για την ομάδα σου!










http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top