Την «υπογραφή» της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν άλλα δύο έργα στον Πειραιά.



Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ολοκληρώθηκε η ανάπλαση των Πλατειών Θεμιστοκλή και Αγίων Αναργύρων, που ήταν τελείως παραμελημένες όλο το προηγούμενο διάστημα.



Έτσι, τα μικρά παιδιά θα μπορούν να παίζουν με μεγαλύτερη ασφάλεια στις παιδικές χαρές, ενώ πλέον ο χώρος είναι καθαρός.



Στην πλατεία Θεμιστοκλή (στη συμβολή των οδών Δογάνης-Δημητρακοπούλου-Σπάρτης-Μαυρομιχάλη), πραγματοποιήθηκε ανάπλαση στα 2.500 τ.μ. ενώ δημιουργήθηκε 1.000 τ.μ. παιδική χαρά και οι εργασίες ολοκληρώθηκαν σε 24 ημέρες.



Στην πλατεία Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται στην οδό Αγρινίου, πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανάπλασης στα 2.200 τ.μ. και νέα παιδική χαρά 260 τ.μ. και οι εργασίες ολοκληρώθηκαν σε 17 ημέρες.






Μάλιστα, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη γι’ αυτή την πρωτοβουλία.



«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Πρόεδρο και Δημοτικό μας Σύμβουλο Βαγγέλη Μαρινάκη για την πρωτοβουλία να αναλάβει την ανάπλαση των δύο πλατειών στα Μανιάτικα και στην Παλαιά Κοκκινιά. Έχουμε πει πολλές φορές πως οι συνέργειες με ιδιώτες μπορούν να βοηθήσουν καταλυτικά και να ενισχύσουν την υλοποίηση δράσεων στην πόλη καθώς τα οικονομικά του Δήμου δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε μόνοι μας.



Για εμάς οι γειτονιές του Πειραιά είναι προτεραιότητα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να επισκέπτονται με ασφάλεια τις πλατείες σε δύο περιοχές του Πειραιά που ήταν μέχρι πρότινος ξεχασμένες».













http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/12/photos_85.html
 
Top