Η νέα ατυχία με το Δημήτρη Αγραβάνη δεν πρόκειται να ωθήσει σε βεβιασμένες κινήσεις το Γιάννη Σφαιρόπουλο για την ενίσχυση του Ολυμπιακού.



Ο 20άχρονος φόργουορντ των ερυθρόλευκων θα παραμείνει εκτός παρκέ για τους επόμενους δύο μήνες τουλάχιστον, γεγονός που έχει ήδη αρχίσει να... πονοκεφαλιάζει τον Έλληνα τεχνικό. Ωστόσο, δεν έχει παρθεί ακόμα η απόφαση εάν θα προχωρήσει στην αντικατάστασή του. Εξάλλου, είναι ακόμα πολύ νωρίς και στο Λιμάνι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε καμία βιαστική απόφαση. Εάν κι εφόσον αποκτηθεί παίκτης, άλλωστε, δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα πριν από τις 27 Φεβρουαρίου, οπότε ξεκινούν οι αγώνες του δεύτερου γύρου του Top 16, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.



Από τον Ολυμπιακό έχουν χρόνο στη διάθεσή τους να εξετάσουν προσεκτικά όλες τις παραμέτρους, να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν διαθέσιμοι παίκτες και κατά πόσο ταιριάζουν στην ομάδα και το αγωνιστικό πλάνο του Θρύλου, πριν αποφασίσουν την ενίσχυσή τους.



Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν πρόκειται να προχωρήσει στην απόκτηση ψηλού απλώς για να... «γεμίσει» το ρόστερ, παρά θα ψάξει για κάποιον που να καλύπτει τις απαιτήσεις του και να είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά. Απομένει να δούμε εάν θα τον βρει ή η ομάδα θα παραμείνει ως έχει στο υπόλοιπο της Ευρωλίγκας.



Ο δεύτερος γύρος των «16» ξεκινάει στις 27/02 με την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/12/blog-post_3729.html
 
Top