Η Μάλαγα φιγουράρει στην κορυφή της Liga Endesa όμως ο Ζοάν Πλάθα υπενθυμίζει ότι οι παίκτες του έχουν τα πόδια τους... στη γη, ενώ μίλησε για την πρεμιέρα του TOP-16 με τον Ολυμπιακό (02/01, 22:00) και τον Κώστα Βασιλειάδη.



Η Ουνικάχα ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις της το 2014 με τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο ''Martin Carpena'' και πλέον στρέφεται στην αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους για την 1η αγωνιστική του TOP-16.



Ο προπονητής της Μάλαγα, Ζοάν Πλάθα, έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων κόντρα στη ''Βασίλισσα'', εξήγησε πως τα... μεθεόρτια θα ολοκληρωθούν σήμερα και ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας του να γεμίσουν το γήπεδο στον αγώνα με το Θρύλο!



''Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ένας αγώνας γεμάτος ένταση. Δείξαμε χαρακτήρα αφού ανατρέψαμε διαφορά οκτώ και δέκα πόντων. Δεν τα παρατήσαμε, ακόμα κι όταν η Ρεάλ ξέφυγε στο σκορ. Αυτό, ακριβώς, με κάνει χαρούμενο για τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, για τους παίκτες που συνεργάζομαι! Είμαστε μια ομάδα που κάνει λάθη, όμως δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο πικ της απόδοσής μας. Μέχρι να συμβεί αυτό, θα προσπαθούμε πάντα να φτάνουμε στα όριά μας. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και θέλω να ευχαριστήσω τους 11.000 φιλάθλους μας που ήρθαν στο Martin Carpena για να μας υποστηρίξουν. Ουδείς πίστευε ότι θα είμαστε στην κορυφή της κατάταξης σε αυτό το σημείο της χρονιάς! Είμαστε στην κορυφή όμως έχουμε τα πόδια μας στη γη! Το απολαμβάνουμε και θα το γιορτάσουμε για λίγες ώρες με ένα μπουκάλι κρασί! Επαναλαμβάνω, για λίγες μόνο ώρες αφού ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό'' εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση ο Καταλανός τεχνικός, μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης.



Ο Ζοάν Πλάθα αναφέρθηκε στον Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από τραυματισμό (κάταγμα στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού ποδιού) και χθες αγωνίστηκε για 9' κόντρα στη ''Βασίλισσα''. ''Ελπίζω την Παρασκευή να είναι ακόμα καλύτερος. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κι όλα αυτά μέσα σε λίγες μέρες. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αν θέλουμε να περάσουμε στα playoffs, πρέπει κατ' αρχάς να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Αυτό θα πρέπει να συμβεί και κόντρα στον Ολυμπιακό. Μακάρι αυτοί οι 11.000 που ήλθαν με τη Ρεάλ, να μας υποστηρίξουν και στην πρεμιέρα του TOP-16''.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/12/blog-post_6357.html
 
Top