Έτοιμη για το… μπαμ με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ φέρεται να είναι η Ρίβερ Πλέιτ, καθώς σύμφωνα με τους Αργεντίνους, αναμένεται να κάνει μία προσπάθεια να πείσει τον μέσο του Ολυμπιακού να... επαναπατριστεί!



Αναμφίβολα, ο Τσόρι είναι από τα «αγαπημένα παιδιά» της Ρίβερ και έτσι η επιστροφή του θα χαρακτηριζόταν… ονειρική για τους οπαδούς της.



Σύμφωνα, λοιπόν, με τους Αργεντίνους, οι «εκατομμυριούχοι» φέρονται έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στον μέσο του Ολυμπιακού, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους από τη νέα χρονιά και να τον έχουν στο Κόπα Λιμπερταδόρες που ξεκινά τον ερχόμενο Φεβρουάριο!



Βέβαια, κάτι τέτοιο φαντάζει ως όνειρο… χειμερινής νυκτός, καθώς ο Τσόρι έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους μέχρι τον Ιούνιο του 2015, το οποίο δύσκολα «σπάει», οπότε ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν μπορεί να προκύψει. Από την άλλη, τα χρήματα που θα προσφέρουν στον 34χρονο μέσο θα είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με αυτά που παίρνει από τον Ολυμπιακό.



Στο παρελθόν, ο Τσόρι είχε περάσει δύο φορές από τη Ρίβερ Πλέιτ. Η πρώτη ήταν για μία τριετία (2001-04) και η δεύτερη ήταν τη σεζόν 2011/12 όταν είχε παραχωρηθεί ως δανεικός από τη Βαλένθια.



Πάντως, ο μέσος του Ολυμπιακού είχε εκφράσει την πρόθεση να κλείσει κάποια στιγμή την καριέρα του στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε...





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/12/blog-post_5292.html
 
Top