Την κιβωτό του κόσμου και το κέντρο αγάπης Ελευσίνας επισκέφτηκαν οι σχολές του Ταύρου και του Ασπροπύργου αντίστοιχα.



Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου στοχεύει όχι μόνο στην προώθηση του ποδοσφαίρου, την ανάπτυξη του αθλητισμού και την εμπέδωση των ιδεών και αρχών που πρεσβεύει το αθλητικό κίνημα, αλλά και στην καλλιέργεια της κοινωνικής ευαισθησίας των νεαρών αθλητών που συμμετέχουν στα τμήματα υποδομών.



Στο πλαίσιο αυτό, το δίκτυο των σχολών μας που έχει εντάξει μία μορφή "εταιρικής κοινωνικής ευθύνης" στις δράσεις και πρακτικές που εφαρμόζει, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και στηρίζει εμπράκτως ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας μας που έχουν ανάγκη.



Με αυτόν τον τρόπο όλα τα παιδιά, μέσω της συμμετοχής τους στις σχολές ποδοσφαίρου, αναπτύσσουν κοινωνική ευαισθησία και συμπαρίστανται, ως ενεργοί πολίτες, στα προβλήματα που δοκιμάζουν μεμονωμένα άτομα και οικογένειες.



Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, σχολές μας ανά την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αμερική θα επισκεφθούν ιδρύματα για να προσφέρουν στιγμές αγάπης, χαράς και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας.



Οι σχολές μας στον Ταύρο και τον Ασπρόπυργο επισκέφθηκαν σήμερα την κιβωτό του κόσμου και το κέντρο αγάπης Ελευσίνας αντίστοιχα και έδωσαν από μία επιταγή 1.000 ευρώ στο καθένα, ενώ μοίρασαν και δώρα UNICEF από το Red Store.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/12/blog-post_8766.html
 
Top