Από το περασμένο καλοκαίρι ο Άλαν Πουλίδο είναι στην Ευρώπη και κάνει ατομικές προπονήσεις, περιμένοντας να ολοκληρωθεί η δικαστική του αντιπαράθεση με την Τίγκρες.



Μετά την απόφαση της επιτροπής επίλυσης διαφορών της Μεξικανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που ήταν αρνητική για τον 23χρονο επιθετικό, το επόμενο επεισόδιο σε αυτό το... σίριαλ θα παιχθεί στο CAS όπου έχει κάνει προσφυγή.



Και μέσα στο προσεχές διάστημα, τις επόμενες εβδομάδες, το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο θα έχει βγάλει την τελική του απόφαση με την πλευρά του Πουλίδο να εμφανίζεται αισιόδοξη για την ετυμηγορία από το CAS!



Την ίδια ώρα, όμως, ο Πουλίδο είναι στο Μιλάνο και κάνει ατομικές προπονήσεις. Το απόγευμα της Δευτέρας το πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση στο γυμναστήριο, με βάρη.






Με τον Άλαν να ανεβάζει δύο σχετικές φωτογραφίες, στο προφίλ του στο Instagram. Αλλά η μία άναψε... φωτιές! Με τον Πουλίδο να φοράει μια φανέλα εκγύμνασης που είχε στο μπροστινό της μέρος τον αριθμό 7!



Κάτι που δεν είχε κάνει τόσο καιρό ο Μεξικανός επιθετικός που απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό τον Ολυμπιακό... Και είναι η πρώτη φορά που με μια κίνησή του, κάτι δείχνει... Ίσως το μέλλον του!





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/12/photos_30.html
 
Top