Προβλήματα απουσιών αντιμετωπίζει η -πρώτη αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας- Μάλαγα.



Πριν τον αγώνα της ερχόμενη Παρασκευής με τους ερυθρόλευκους, η ομάδα της Ανδαλουσίας υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο κλειστό «Μαρτίν Καρπένα» για τη 14η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, πρώτη του δεύτερου γύρου.



Σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Ουνικάχα, αμφίβολη είναι για το σημερινό αγώνα (30/12, 21:30) με τη «Βασίλισσα» η συμμετοχή του Ισλανδού γκαρντ, Γιόν Στέφενσον, ο οποίος παρουσίασε γαστρεντερικές διαταραχές και δεν συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση. Την ίδια ώρα, ο Κώστας Βασιλειάδης έβγαλε μεγάλο μέρος της ομαδικής προπόνησης το πρωί, για να δηλωθεί σήμερα στη δωδεκάδα -αν και ανέτοιμος- σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η απουσία του Στέφενσον. Όπως ενημερώνει η Μάλαγα, η απόφαση για συμμετοχή ή μη του Στέφενσον θα ληφθεί σήμερα, μετά την προγραμματισμένη προπόνηση με σουτ στις 12:00 το μεσημέρι. Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Χοάν Πλάθα, δεν φαίνεται πάντως να θέλει να διακινδυνεύσει τη συμμετοχή του Στέφενσον κόντρα στον Ολυμπιακό και θα προτιμήσει να αναρρώσει πλήρως ο Ισλανδός.



Η Μάλαγα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα στην Ισπανία, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, καθώς μετρά 11 νίκες και 2 ήττες. Η σημερινή αντίπαλός της, Ρεάλ Μαδρίτης, ακολουθεί στη 2η θέση με 10 νίκες–3 ήττες, ισοβαθμώντας με τις Μπαρτσελόνα και Μπανταλόνα.



Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μάλαγα λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα, την Παρασκευή (2/1, 22:00) επί ισπανικού εδάφους, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου, στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/12/blog-post_5021.html
 
Top