Οι Μίτσελ και Ισά τα ...είπαν για μεταγραφικά θέματα τη Δευτέρα στο Ρέντη ενώ ο αθλητικός διευθυντής έμαθε από πρώτο χέρι την θέση του Ισπανού τεχνικού για τον Αφελάι.



Όπως αναμενόταν τη Δευτέρα ο Μίτσελ είχε μία κουβέντα με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός είχε σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" μία συζήτηση με τον Πιέρ Ισά για τα τρέχοντα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.



Για τους ερυθρόλευκους που συνεχίζουν να έχουν stand by τον Ρικάρντο Κόστα, υπάρχει η πληροφορία πως μπορεί να κλείσουν θετικά το θέμα του στόπερ έως το βράδυ της Τρίτης. Όσο βέβαια δεν τελειώνει οριστικά του Πορτογάλου τόσο θα υπάρχει ένα ασαφές τοπίο γύρω του και θα μειώνονται οι πιθανότητες για εκείνον.



Ο Ατσέρμπι είναι άλλη μία περίπτωση για το κέντρο της άμυνας, όπως και οι λύσεις που έχουμε αναφέρει από Πορτογαλία και Ισπανία.



Από εκεί και πέρα ο αθλητικός διευθυντής του Θρύλου είχε και την σχετική ενημέρωση από τον Μίτσελ για το ζήτημα του Ιμπραϊμ Αφελάι που εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα κοντά στην... έξοδό του από την ομάδα. Ο Τζίμι Ντουρμάζ παραμένει μετέωρος ενώ ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν θα δοθεί δανεικός.



Από την άλλη οι Λεάντρο Σαλίνο και Δημήτρης Διαμαντάκος φαίνεται πως δεν αποχωρούν.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/12/blog-post_8033.html
 
Top