Ο Ντιγκάρ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, οι επαφές έχουν προχωρήσει αρκετά, ωστόσο η Μπορντό ετοιμάζει την... αντεπίθεσή της!



Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τον Ντιντιέ Ντιγκάρ, βρίσκεται σε επαφές με τον παίκτη, ο οποίος αποχωρεί απο τη Νις. Οι πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", κάνουν λόγο πως ο 28χρονος μέσος είναι θετικός στο να φορέσει τα ερυθρόλευκα, ωστόσο τις τελευταίες ώρες οι Γάλλοι αποκαλύπτουν έντονο ενδιαφέρον της Μπορντό.



Μάλιστα, ο πρόεδρος του συλλόγου τόνισε πως η ομάδα του θα κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του, αφού ξέρουν καλά πως το... καλοκαίρι θα είναι αργά για το deal! Βέβαια, στο Λιμάνι υπάρχει η αισιοδοξία πως έχουν το πάνω χέρι στο συγκεκριμένο θέμα.



Oσον αφορά τα μεταγραφικά των ερυθρόλευκων, όλες οι κινήσεις θα μπουν στην τελική ευθεία τις επόμενες ημέρες, με τον Μίτσελ να έχει επαφές με τη διοίκηση.



Σχετικά με τον στόπερ, οι Ιταλοί επιμένουν για τον Ατσέρμπι, αν και στη λίστα υπάρχουν και άλλες δυο καλές περιπτώσεις.



Παράλληλα, τα βρετανικά ΜΜΕ επιμένουν πως ο Ολυμπιακός δεν έχει αποσυρθεί από την περίπτωση του Σαντόμ. Ο 27χρονος μέσος, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι με την Παρί Σεν Ζερμέν, ετοιμάζει... βαλίτσες από Γενάρη και οι ερυθρόλευκοι μαζί με την Εβερτον και τη Σεβίλλη είναι οι ομάδες που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/12/blog-post_4463.html
 
Top