Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Μάλαγα χωρίς τον τραυματία Δημήτρη Αγραβάνη και αύριο (01/01, 17:30) αναχωρεί με προορισμό την Ισπανία, για την πρεμιέρα του TOP-16 της Ευρωλίγκας.



Το καλεντάρι του TOP-16 φέρνει τον Ολυμπιακό στην Ισπανία, για τον αγώνα με την Ουνικάχα (02/01, 22:00). Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους κόντρα στη Μάλαγα, έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια την περσινή σεζόν σε regular season και TOP-16!



Οι Ίβηρες φιγουράρουν στην κορυφή της κατάταξης στην Liga Endesa ωστόσο ο προπονητής της Μάλαγα, Ζοάν Πλάθα, υπενθυμίζει σε κάθε ευκαιρία πως οι παίκτες του έχουν τα ..πόδια τους στη γη.



Η προετοιμασία των ερυθρολεύκων ολοκληρώθηκε σήμερα, με την τελευταία προπόνηση στο ΣΕΦ. Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί αύριο (01/01, 17:30) με πτήση τσάρτερ για τη Μάλαγα ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Δημήτρη Αγραβάνη, καθώς και στον Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος πάντως ανεβάζει καθημρινά στροφές.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/12/blog-post_6285.html
 
Top