Ο ατζέντης του Ιταλού μπακ επιβεβαιώνει στο "gazzetta.gr" το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει ακόμα επίσημη κρούση και πως όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Ατσέρμπι.



Ο Αντρέα Κατόλι, εκπρόσωπος του Φραντσέσκο Ατσέρμπι -για τον οποίο νωρίτερα οι Ιταλοί έγραψαν πως απασχολεί τον Ολυμπιακό- μίλησε για τον πελάτη του.



«Υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του Ολυμπιακού αλλά όχι επίσημη πρόταση. Γίνονται κάποιες συζητήσεις, όμως δεν μπορώ πω κάτι περισσότερο αυτήν την στιγμή. Όλα είναι ανοιχτά. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα για το μέλλον του Φραντσέσκο.



Τις επόμενες ημέρες θα κάνουμε νέες συζητήσεις και θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα. Θα γίνει μία γενικότερη κουβέντα για τον Ατσέρμπι ώστε να μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο ξεκάθαροι», τόνισε σχετικά ο Κατόλι, που ήταν ενήμερος για τους ερυθρόλευκους και τα όσα ακούγονται και γράφονται σε Ιταλία και Ελλάδα.



Ο Ατσέρμπι αυτήν την στιγμή έχει συμβόλαιο με την Σασουόλο έως το 2018 ενώ η χρηματιστηριακή του αξία τοποθετείται στο 1 εκατ. ευρώ.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/12/blog-post_6330.html
 
Top