Όχι ενάμιση –όπως αρχικά είχε προβλεφθεί- αλλά... τρεις μήνες θα στερηθεί ο Ολυμπιακός τις υπηρεσίες του Δημήτρη Αγραβάνη, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις! Δεν αποκλείεται μάλιστα και το χειρουργείο!



Πολύ χειρότερος αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Δημήτρη Αγραβάνη!



Ο νεαρός φόργουορντ του Ολυμπιακού υπέστη κάταγμα σκαφοειδούς στο αριστερό του χέρι και σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις θα απουσιάσει για τους επόμενους τρεις μήνες από τις υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων!



Για αρχή, του τοποθετήθηκε γύψος, τον οποίο θα έχει για τις επόμενες έξι εβδομάδες. Όμως, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις και εφόσον κριθεί πως η συγκεκριμένη μέθοδος δεν είναι αποτελεσματική, τότε θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση!



Όπως είναι φυσικό, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν την αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Ωστόσο, όποιος παίκτης αποκτηθεί άμεσα –χωρίς αυτό να είναι σίγουρο- δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο TOP 16 της Ευρωλίγκας, αλλά στα προημιτελικά της διοργάνωσης, εφόσον προκριθούν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς η σχετική προθεσμία για αλλαγές στο ρόστερ έληξε τη Δευτέρα (29/12).





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/12/blog-post_6459.html
 
Top