Ο Ελλληνοσουηδός ποδοσφαιριστής της AΪΚ Στοκχόλμης, Πάνος Δημητριάδης, καταθέτει στο "gazzetta.gr" τα... προγνωστικά του για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάλμε προβλέποντας πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα επικρατήσουν των Σουηδών.



Αναλυτικά...



O 28χρονος μέσος, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, με τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, εκτιμά πως ο Ολυμπιακός παρά την κάμψη που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα στην απόδοση του θα βρει τον τρόπο για να διευρύνει το νικηφόρο σερί του στο Καραϊσκάκη.



Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τη Μάλμε και σύμφωνα με τον Δημητριάδη θα συνιστά έκπληξη εάν δεν κατακτήσουν το «τρίποντο».



«Πιστεύω θα κερδίσει άνετα ο Ολυμπιακός παρότι το τελευταίο διάστημα δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είναι πολύ δυνατός στο Καραϊσκάκη κάτι που είδαμε όλοι και στις αναμετρήσεις με Ατλέτικο και Γιουβέντους.



Δεν πιστεύω πως η Μάλμε θα αντέξει. Στον ποδόσφαιρο βέβαια έχουμε δει πολλά αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως δεν θα κερδίσει o Oλυμπιακός σε αυτό το παιχνίδι».



Ο πρώην παίκτης της Σάντεφιορντ στάθηκε και στην αγωνιστική απραξία της Μάλμε, καθώς το πρωτάθλημα Σουηδίας έχει ολοκληρωθεί από την 1η Νοεμβρίου.



«Το μόνο θετικό είναι πως έχουν ξεκουραστεί μετά την λήξη του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, ενώ αναγκάζονται να προπονούνται λόγω κρύου σε πλαστικό χλοοτάπητα και όχι σε φυσικό κάτι που αποτελεί μειονέκτημα. Ενδεχομένως να τους επηρεάσει αυτό».



Ρόζενμπεργκ, Τελίν και Έρικσον είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σύμφωνα με τον Πάνο Δημητριάδη χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.



«Ο Ρόζενμπεργκ διαθέτει μεγάλη εμπειρία και μπορεί να κάνει την ζημιά, επίσης ο Τελίν αποτελεί ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα της Μάλμε.



Θα έλεγα και τον Μάγκνους Έρικσον, ο οποίος αγωνιζόταν παλιά στην AΪΚ Στοκχόλμης. Επίσης έχουν πολύ καλό προπονητή, τον Άγκε Χαρέιντε, του οποίου η δουλειά έχει φανεί.



Αυτό που βγαίνει προς τα έξω για την Μάλμε, είναι πως πρόκειται για μία δεμένη ομάδα με εκπληκτικό κλίμα στα αποδυτήρια. Όλοι λένε πως είναι σαν οικογένεια, γεγονός που έχει ωφελήσει τον σύλλογο».



Ο Ελληνοσουηδός μέσος προβλέπει επικράτηση του Ολυμπιακού με σκορ 2-0 στο Καραϊσκάκη.



«Η Μάλμε ήταν αρκετά τυχερή στη Σουηδία και δύσκολα θα επαναλάβει κάτι αντίστοιχο. Ο Ολυμπιακός αν και είναι αρκετά πεσμένος πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα. Έχασε από τον ΠΑΟΚ που βέβαια έχει βελτιωθεί πολύ τελευταία. Προβλέπω σκορ 2-0 υπέρ της ελληνικής ομάδας».







http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/12/2-0.html
 
Top