Τη Μάλμε αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός αύριο για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ήδη οι Σουηδοί προσπαθούν να ετοιμαστούν για αυτό που θα συναντήσουν στο Καραϊσκάκη.



Ο Ολυμπιακός έχει τη μεγάλη ευκαιρία της ευρωπαϊκής του συνέχειας μπροστά στο λαό του και αυτό το ξέρει πάρα πολύ καλά ο Ρόζενμπεργκ, που ήταν στη συντριβή της Βέρντερ με 3-0 πριν από μερικά χρόνια.



«Αυτό είναι το πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μας από όλα τα υπόλοιπα, αλλά έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Η πίεση είναι όλη στον Ολυμπιακό», ανέφερε ο Ρόζενμπεργκ και συνέχισε για την αδυναμία της ομάδας του εκτός έδρας.



«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, καθώς εκτός έδρας δεν έχουμε κερδίσει σε Πράγα, στη Σάλτσμπουργκ, στην Ατλέτικο ή τη Γιουβέντους. Θα είναι πραγματικά δύσκολο».



Για τα σενάρια πρόκρισης, που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει πολλές ελπίδες ακόμα, σημείωσε. «Όσο η Γιουβέντους δεν έχει πάρει προβάδισμα, τότε ο Ολυμπιακός θα ζει και θα ελπίζει. Θα το παλέψουν. Έχουν ελπίδες να προκριθούν στο Champions League, άρα θα πιέσουν και θα αφήσουν ανοικτούς χώρους για εμάς».



Τέλος, αναφορικά με τη δική του ομάδα, σημείωσε πως όλοι θέλουν να προκριθούν στο Europa League. «Ήταν πολύ ωραίο που δώσαμε αυτά τα παιχνίδια και ανυπομονώ για τον Φεβρουάριο. Είμαι χαρούμενος που παίζουμε στο Champions League, αλλά πολύ περισσότερο που είμαστε ζωντανοί πριν τον τελευταίο αγώνα», υπογράμμισε ο Ρόζενμπεργκ και κατέληξε.



«Είναι κάτι σαν ναρκωτικό, που δεν μετριέται. Όσους περισσότερους τίτλους παίρνεις, τόσους περισσότερους θες. Γίνεσαι άπληστος. Ο άνθρωπος γίνεται άπληστος για οποιοδήποτε θέμα. Τώρα, εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε στο Champions League. Εκείνοι θέλουν. Όπως έχω ήδη πει, όταν πήγαμε στον όμιλο, δεν πήγαμε απλά για τη συμμετοχή. Θέλω να προχωρήσουμε».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/12/blog-post_811.html
 
Top