Το δημοτικό παιδικό σταθμό στην Ακτή Θεμιστοκλέους 126 στον Πειραιά επισκέφθηκαν ο δήμαρχος Πειραιά,  Βασίλης Μιχαλολιάκος και η αντιδήμαρχος Πειραιά, υπεύθυνη για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Ευαγγελία Σαρρή- Γώγου και μαζί με τους λιλιπούτειους Πειραιώτες φύτεψαν σπόρους λουλουδιών στο κηπάριο που βρίσκεται στον παιδικό σταθμό, προκειμένου να ενισχυθεί η περιβαλλοντική συνείδηση των παιδιών.
Παράλληλα, μοιράστηκαν στα παιδιά όλων των δημοτικών παιδικών σταθμών του Πειραιά φάκελοι με σπόρους λουλουδιών. Ο κ. Μιχαλολιάκος και η Σαρρή, συνομίλησαν με τις εργαζόμενες και αστειεύτηκαν με τα μικρά παιδιά, από τα οποία άκουσαν χαρούμενα τραγούδια.
Αμέσως μετά, ο δήμαρχος Πειραιά δήλωσε : «Ήρθαμε να πάρουμε δύναμη και αισιοδοξία από τα παιδιά και ήρθαμε να επαναλάβουμε τη δέσμευσή μας ότι είμαστε Δημοτική Αρχή, όχι για τις επόμενες εκλογές, αλλά για τις επόμενες γενιές. Χρωστάμε στα παιδιά του Πειραιά έναν ομορφότερο και λειτουργικότερο Πειραιά. 
Έναν Πειραιά που θα τους δίνει δουλειά και έναν Πειραιά που θα σέβεται το περιβάλλον. Και σεβασμός στο περιβάλλον χωρίς σεβασμό στο πράσινο και στο λουλούδι δεν υπάρχει. Χαίρομαι γιατί διαπιστώνω ότι οι νηπιαγωγοί, οι βρεφονηπιοκόμοι και η άξια Αντιδήμαρχος κυρία Σαρρή, κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και έτσι μπορεί ο Πειραιάς, να ελπίζει ότι θα φύγει από το μίζερο παρόν, για να πάει σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον που θα τιμά το ένδοξο παρελθόν.
Αυτές οι δραστηριότητες γίνονται αυτή την ώρα, σε όλους τους παιδικούς σταθμούς. Επίσης, θα δώσουμε και στα άλλα «παιδιά» της τρίτης ηλικίας, έτοιμα φυτά. Είναι μια προσφορά του συλλόγου φυτοριούχων, γιατί όπως ξέρετε ο Πειραιάς δεν έχει πολλά χρήματα, αλλά έχει καλούς φίλους».

 
Top