Η Μπαρτσελόνα δίδαξε ποδόσφαιρο στο Γουέμπλει και με το επιβλητικό 3-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναδείχτηκε για τέταρτη φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης! Η ομάδα του Πέπε Γκουαρντιόλα, κυριάρχησε σε ολόκληρο το παιχνίδι με τη Γιουναίτεντ, απλά να παρακολουθεί. Πέδρο, Μέσι και Βίγια τα γκολ της Μπαρτσελόνα, ο Ρούνι είχε ισοφαρίσει για τη Γιουνάιτεντ


Ο Νταβίντ Βίγια με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και το σκορ έγινε 3-1 στο 69' . Η Μπαρτσελόνα, έχει αρχίσει το πάρτι στο Γουέμπλει.
Στο 54' ο Λιονέλ Μέσι με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή σημειώνει το 2-1 για την Μπαρτσελόνα. Η ισπανική ομάδα, κυριαρχεί από την αρχή του β' μέρους


Σπουδαίο θέαμα στο α' μέρος. Η Μπαρτσελόνα ελέγχει το ματς μετά το δεκάλεπτο και έχει δημιουργήσει αρκετές φάσεις για γκολ. Προηγήθηκε στο 27' με τον Πέδρο, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Τσάβι και ισοφάρισε η Γιουναιτεντ στο 34' με τον Ρούνι, στη μοναδική της φάση στην εστία της ισπανικής ομάδας.




Οι συνθέσεις:


Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνιελ Αλβες, Πικέ, Μασεράνο, Αμπιντάλ, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι, Βίγια.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Φαν ντερ Σααρ, Φάμπιο, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Γκάρικ, Γκιγκς, Βαλέντσια, Παρκ, Ρούνι, Ερνάντες.


Διαιτητής είναι ο Ουγγρος Βίκτορ Κασάι.
 
Top