Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίαση η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές να γίνουν στις 16 Μαΐου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφασίζει:
 -Να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου  τη Δευτέρα 16 Μαΐου με θέματα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
- Να συνεδριάσει εκ νέου την Πέμπτη 12 Μαΐου, στην οποία συνεδρίαση θα υποβληθούν προς έγκριση ο διοικητικός, οικονομικός και τεχνικός απολογισμός και να παρουσιαστούν τα οικονομικά στοιχεία τα οποία αφορούν τη χρήση και τη διαχείριση της παρούσης Διοίκησης.
- Να πραγματοποιηθεί εφ όλης της ύλης Συνέντευξη Τύπου του προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου την Παρασκευή 13 Μαΐου στα Γραφεία της ιστορικής Λέσχης του Συνδέσμου.
- Να συνεχιστούν από την προσεχή Δευτέρα οι επαφές με πρόσωπα τα οποία έχουν ενδιαφέρον να βοηθήσουν τον Σύνδεσμο συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφια για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.    
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον καταστατικό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. οι υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και για την Εξελεγκτική Επιτροπή πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή 13 Μαΐου στα γραφεία του Συνδέσμου.»

 
Top