Την πρόκριση της  στην τελική φάση του πρωταθλήματος παίδων εξασφάλισε η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος που έγινε στο Βόλο.
Οι μικροί των ερυθρολεύκων  στο κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας του Βόλου, νίκησαν την ΝΕ Πατρών, τα ΟΥΚ Βόλου και τον  ΝΟ Βόλου, έφεραν ισοπαλία με την ομάδα του Πανιωνίου και ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό. Έτσι από τον 4ο όμιλο στην τελική φάση προκρίνονται ο Πανιώνιος και ο Ολυμπιακός.
Η Γ΄ φάση – τελική θα διεξαχθεί από 15 έως 17 Ιουλίου ενώ η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 15 Ιουνίου στα γραφεία της  ΚΟΕ.
Την ομάδα του Ολυμπιακού με προπονητή το Βασίλη Καμάρη αποτελούσαν οι:
Παναγιώτης Ξυλάς, Στάθης Πέτας, Μάνος Λιαπάκης, Πέτρος Πρωτοψάλτης, Θοδωρής Σούμπασης, Κώστας Τσιρίκος, Λεωνίδας Ρέζκ, Νίκος Κλάδης, Γιάννης Νίνο, Αδαμάντιος Μάντης, Χαράλαμπος Σημαντήρης , Κώστας Χονδροκούκης, Νάσος Σκληρός, Αναστάσιος Γιαννόπουλος, Λουκάς Χάλαρης και Άγγελος Τζανετάκος.
 Στα αξιοσημείωτα της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος, η εντυπωσιακή εμφάνιση της Βουλιαγμένης στον 2ο όμιλο η οποία σημείωσε 70 γκολ και δέχθηκε μόλις 6 στους πέντε αγώνες!!! Και η νίκη  του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με 3-2. 
Αναλυτικά η οκτάδα της τελικής φάσης έχει ως εξής:
Στην 1η θέση των ομίλων τους τερμάτισαν, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Παλαιό Φάληρο και Βουλιαγμένη.
Στην 2η θέση : Άρης , Ολυμπιακός, Νηρέας Γέρακα και Χίος

 
Top