• Το ζητούν ανώνυμα μέσω διαρροών
  • Στόχος των βουλευτών το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα
  • Αφορμή για να ζητήσουν εκλογές ήταν οι δηλώσεις Λοβέρδου
  • Διαψεύδει ο Γ. Πεταλωτής τα περί εκλογών
  • Ούτε η Ε.Ε. δεν ξέρει που πάνε τα πράγματα λένε κυβερνητικοί κύκλοι

Εκλογές εδώ και τώρα ζητούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αμέσως μόλις τελείωσε τις δηλώσεις του ο Α. Λοβέρδος.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ανώνυμα διαρρέουν την άποψη πως "οι εκλογές πρέπει να γίνουν διότι οι εξελίξεις μας ξεπερνάνε, γιατί όσα σκληρά μέτρα έρχονται για να τα συμφωνήσουμε, ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ όσα αντέχει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ".

Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί βουλευτές περίμεναν πως κάποιος από τους υπουργούς θα έριχνε "βομβα" και στοιχημάτιζαν μάλιστα πως αυτός θα ήταν ο κύριος Λοβέρδος.

Γιατί όπως διαρρέουν ο κύριος Λοβέρδος γνωρίζει από πρώτο χέρι όσα σκληρά μέτρα πρέπει να "περάσει" ο Γ. Παπακωσταντίνου.

Σχόλιο ιστολογίου: Μήπως κάποιοι άρχισαν να σκέφτονται τώρα και να φοβούνται πως θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας; Τώρα κατάλαβαν οι αχυράνθρωποι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πως τα όσα συμβαίνουν στην χώρα υπερβαίνουν τις αρμοδιότητές τους που ορίσθηκαν από την προεκλογική περίοδο των τελευταίων βουλευτικών εκλογών και τη νίκη του ΠΑΣΟΚ σε αυτές; Μήπως το "ζήσε το όνειρό σου στην Ελλάδα", έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε "ζήσε τον εφιάλτη σου στην χώρα που παρέδωσες";
Μήπως ζούμε μία τεχνητή πολιτική κρίση, για να μας προσφέρουν την "λύση" μίας κυβέρνησης συνασπισμού δυνάμεων ή προσωπικοτήτων, που τόσο καιρό την προετοιμάζουν;
http://kostasxan.blogspot.com
 
Top