Στα γραφεία της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας (Σερφιώτου 42 και Ηρακλειδών), ο Δήμος Πειραιά πραγματοποίησε στις 6 Μαΐου «Ανοιξιάτικη Γιορτή» και προσήλθαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής. 
Στην εκδήλωση πήραν μέρος, η χορωδία του Ναυταθλητικού Συλλόγου «Διογένης», του χοροδιδασκάλου Γ. Γκολέμη, το χορευτικό συγκρότημα της εκκλησίας «Παναγία Ρόδο το Αμάραντο», της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά, το οποίο χόρεψε ρεμπέτικα τραγούδια, ο γνωστός καλλιτέχνης Γιώργος Σαλαμπάσης και την μουσική επιμέλεια είχε ο Νίκος Μπακαβιάς.
Μια εξαιρετική γιορτή που όμως δεν επέτρεψε να ευχαριστηθούν όλοι, αφού ο χώρος του Α΄ Διαμερίσματος είναι υπερβολικά μικρός και δεν μπορούσαν οι χορευτές να αναπτυχθούν και οι θεατές να χωρέσουν μέσα στην αίθουσα.
Παρόντες στην Εκδήλωση εκτός των άλλων και, ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Αγίου Βασιλείου π. Δημήτριος, ο Βουλευτής κ. Δημήτρης Καρύδης, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σπύρος Σπυρίδων, η Πολιτευτής και Εκδότρια κ. Μαρία Τσέγκα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Νίκος Βλαχάκος, Χαράλαμπος Τουμπέκης, Ηλίας Σαλπέας, Γιάννης Παππάς, Παναγιώτης Ρέππας, Παναγιώτης Ζερβουλάκος, ο Δημοσιογράφος κ. Σπύρος Κουσουρής, ο Επιλαχών Σύμβουλος κ. Τάκης Δόκος, οι Ζωγράφοι κ.κ Ανθή Αντάσουρα, Ελένη Μπαζιώτου, ο Εκπαιδευτικός κ. Ανδρέας Δημάκης, ο πρώην Γενικός της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτρης Κρητικός, η πρώην Διαμερισματική Σύμβουλος κ Στέλλα Γκένα, η κ. Σοφία Μαρκοζάνη, ο Μηχανικός κ. Κώστας Κόκκινος, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αντώνης Μοραντζής, Λίνα Αθανασίου, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου κ. Κωστής Μανωλάκης, ο Πρόεδρος του Ναυταθλητικού Συλλόγου Διογένης κ. Πέτρος Κωνσταντινίδης.
Στην αίθουσα του Α΄ Διαμερίσματος λειτουργεί έκθεση με είδη που είναι φτιαγμένα από τους ανρθώπους των ΚΑΠΗ του Διαμερίσματος.

 
Top