Ο Ερυθρός Αστέρας για 30 αγωνιστικά λεπτά είχε τον απόλυτο έλεγχο απέναντι στην «αιώνια» αντίπαλό του Παρτιζάν και έτσι ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Αδριατικής Λίγκας με 76-67 και παρέμεινε αήττητος.



Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα φρόντισαν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους και πήγαν στα αποδυτήρια με το ταμπλό να δείχνει 38-22 υπέρ τους. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην 3η περίοδο και έτσι παρά την χαλάρωση των γηπεδούχων στο τελευταίο δεκάλεπτο και την πίεση της Παρτιζάν, το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς ήταν να μειώσει την διαφορά και ο Ερυθρός Αστέρας να επικρατήσει με 76-67 και να μείνει αήττητος στην διοργάνωση.



Πρώτος σκόρερ για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στον 4ο όμιλο της Ευρωλίγκα ήταν ο Μπράνκο Λάζιτς με 15 πόντους και τον ακολούθησαν οι Γιάκα Μπλάζιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και Τσαρλς Τζένκινς με 13 πόντους ο καθένας.



Από την Παρτιζάν ξεχώρισε ο Μίλαν Μάτσβαν με 20 πόντους, ενώ ο Γιάννης Κουζέλογλου ήταν στην δωδεκάδα αλλά δεν αγωνίστηκε.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/12/blog-post_78.html
 
Top