Την περυσινή του εμφάνιση κόντρα στη Μαρσέιγ καλείται να επαναλάβει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μονπελιέ (21:45, ΝΕΤ) για την τρίτη αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τις ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές αναζητούν πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Λενονάρντο Ζαρντίμ γνωρίζει καλά την κρισιμότητα του αγώνα και αναμένεται να παρατάξει επιθετικά την ομάδα του με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Κάρολ, με την αμυντική του τετράδα να αποτελείται από τους Κοντρέρας, Μανωλά, Τοροσίδη και Χολέμπας.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσει η τριάδα Μανιάτης-Μοντέστο-Μασάντο και πιο μπροστά οι Γκρέκο (αριστερά), Φουστέρ (δεξιά) και μοναδικός προωθημένος ο Τζιμπούρ.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Αμπντούν, Φέισα, Ντιόγκο, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Λυκόγιαννης και Ντιακιτέ. Στην Αθήνα έμειναν οι Ιμπαγάσα, Σιόβας, Παπάζογλου και Φετφατζίδης.

Από την άλλη πλευρά ο Ρενέ Ζιράρ θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζουρντρέν και στην άμυνα θα είναι οι Σταμπουλί, Εμπιβά, Χίλτον και Μπεντιμό. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Σαϊχί και Εστράδα, ενώ πιο μπροστά θα παίξουν οι Ουτάκα, Μπελαντά και Καμπέλα. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Καμαρά.

Την αποστολή της Μονπελιέ συμπληρώνουν Πιονιέρ, Μαρβό, Μουνιέ, Σαρμπονιέ, Ερέρα, Κονγκρέ, Τινάν και Ζενεσάμπ. Εκτός έμειναν οι Μποκαλί και Αΐτ-Φανά.

πηγη:gazzetta.gr
 
Top