«Ευχαριστούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Ικανοποιημένοι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, εμφανίστηκαν μετά το 3-0 στου Ρέντη, οι προπονητές του Ολυμπιακού, Τέλης Σωτήρχος και του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

«Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη και τους βαθμούς, όχι και από την απόδοση. Ίσως είχαμε υπερβολική θέληση να αποδείξουμε πράγματα κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μας βγήκε. Στα δύο πρώτα σετ δεν παίξαμε καθόλου καλά. Ευτυχώς στα κρίσιμα σημεία διορθωθήκαμε και κερδίσαμε. Στο 3ο σετ ξεκινήσαμε καλά, αλλά κάναμε μια… κοιλιά. Αυτό το μπλακ άουτ μπορεί να διορθωθεί μόνο μέσα από την προπόνηση και με συγκέντρωση. Κάποιες στιγμές αυτό γίνεται και στην προπόνηση και γι’ αυτό εμφανίζεται και στα ματς», είπε για το ματς ο «ερυθρόλευκος» κόουτς.
Για τους στόχους του Ολυμπιακού επανέλαβε πως: «Από την αρχή έχουμε θέσει στόχο το πρωτάθλημα, παίζουμε στα ίσια την ΑΕΚ, αλλά υπάρχει και ο Ηρακλής Κηφισιάς, που θα κάνει πολλές και μεγάλες ζημιές. Είναι μια ομάδα έκπληξη. Εμείς και τις δύο αυτές ομάδες τις κοιτάμε στα μάτια και μπορούμε να πάρουμε και πρωτάθλημα και Κύπελλο. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες».
Όσο για το σύστημα του πρωταθλήματος; «Σίγουρα έχει διορθωθεί σε σχέση με πέρσι, αλλά ακόμα δεν είναι αυτό που θα έπρεπε. Το καλύτερο να μην μετρούν οι αγώνες του πρωταθλήματος και να πηγαίνουμε στα πλέι οφ μόνο με το πλεονέκτημα έδρας», σχολίασε.
Από την άλλη, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είπε για το παιχνίδι: «Είναι λογικό να έχουμε σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι μας γιατί το ρόστερ μας αποτελείται από μικρές σε ηλικία αθλήτριες. Πρέπει να δουλέψουμε στον τομέα της ψυχολογίας. Στα δύο πρώτα σετ, κάναμε την προσπάθεια μας, και μέχρι το 2-0 έμεινα ικανοποιημένος. Δεν επιτρέπεται όμως να ξεκινάμε με τέτοιο τρόπο στο 3ο σετ και να έχουμε τόσο κακή ψυχολογία. Κρατάμε την εικόνα του ματς γιατί μας ενδιαφέρει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε στη συνέχεια. Χρειάζεται να βγάζουμε το 100% στον αγώνα και να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια στην προπόνηση».
Και πρόσθεσε για το μέλλον της ομάδας του… «Είναι εφικτός ο στόχος να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στα υψηλά επίπεδα του πρόσφατου παρελθόντος. Χρειαζόμαστε βαθμούς στα επόμενα ματς για να τονώσουμε την ψυχολογία μας».
Από πλευράς αθλητριών, η «ερυθρόλευκη» Ιβάνα Λούκοβιτς, πρώτη σκόρερ του αγώνα με 16 πόντους, παραδέχθηκε πως: «Δεν ξέρω γιατί κάναμε τόσα λάθη και γιατί είχαμε τόσα σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι μας. Ελπίζω να τα διορθώσουμε στη συνέχεια».
Η Σέρβα στάθηκε και στους 500 και πλέον οπαδούς που βρέθηκαν στου Ρέντη: «Δεν περίμενα τόσο κόσμο στο γήπεδο και σίγουρα ήταν ο 7ος παίκτης μας. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού που μας βοήθησε σε ένα δύσκολο όπως εξελίχθηκε στο παιχνίδι. Για το επόμενο ματς με τους Τράχωνες, το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχουν μικρές και μεγάλες ομάδες, πρέπει να παίξουμε τη δική μας τακτική για να κερδίσουμε».
Από την άλλη, η διαγώνιος του ΠΑΟ, Ανθή Βασιλαντωνάκη τόνισε: «Ήταν μια διαφορετική και όμορφη εμπειρία για εμένα και ελπίζω να ζήσω πολλά ματς σαν αυτά τα μεταξύ των δύο αιωνίων αντιπάλων. Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο σετ όπου αν και πήραμε τη διαφορά, ο Ολυμπιακός κατάφερε να το κερδίσει. Έχω ακόμα άγχος στα ματς, αλλά προσπαθώ να δίνω το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο. Εμείς είμαστε μια νεανική ομάδα, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα στην παραμονή μας».Πηγή: sentragoal.gr
 
Top