Από τον Ιανουάριο θα συνεχίσουν τελικά την καριέρα τους στον Ολυμπιακό Γιάννης Σκόνδρας και Ανδρέας Σάμαρης, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ήδη ήδη συμφωνήσει με τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου και του Πανιωνίου αντίστοιχα.
Παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει ήδη να λογίζονται οι Γιάννης Σκόνδρα και Ανδρέας Σάμαρης.
Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται ήδη να έχουν συμφωνήσει με τους δύο νεαρούς παίκτες του Ατρομήτου και του Πανιωνίου αντίστοιχα, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ τους, αλλά και το ελληνικό τους στοιχείο.
Μπορεί να απέχουμε ακόμη αρκετά από την χειμερινή εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για τον ερχομό των δύο νεαρών παικτών από τον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο αντίστοιχα.
Αναφορικά με τον Σκόνδρα, ο αρχηγός του Ατρομήτου είναι 22 ετών, παίζει στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος στην θέση του . Σε περίπτωση αποχώρησης του Βασίλη Τοροσίδη, ο νεαρός μπακ - χαφ αποτελεί ίσως την καλύτερη δυνατή λύση από την εγχώρια αγορά, ενώ σε περίπτωση κατά την οποία ο αρχηγός του Ολυμπιακού, τότε οι Πειραιώτες θα είναι πανίσχυροι στην δεξιά πλευρά της άμυνας του για τα επόμενα χρόνια.
Σε ό,τι αφορά τον 23χρονο Ανδρέα Σάμαρη, ξεχωρίζει στην μεσαία γραμμή και οι νταμπλούχοι Ελλάδας τον έχουν «τσεκάρει» από την περσινή σεζόν.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πναιωνίου φέτος δεν έχει ξεκινήσει θετικά τη σεζόν, αφού δεν βρίκσεται στις αρχικές επιλογές του προπονητή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ωστόσο στην πρώτη του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα των «κυανέρυθρων» είχε αρκετά καλή απόδοση στην εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
http://www.pireasnews.gr/
 
Top