Από το  Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο  Κασιμάτη λάβαμε  επιστολή σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση των 5 Δημοτικών Συμβούλωντης Δημοτικής του παράταξης.
  Ολόκληρη η απάντηση του Δημάρχου έχει ως εξής:
"Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης πέντε δημοτικών συμβούλων από τον συνδυασμό μας προκαλεί οργή και θυμηδία.
Οργή γιατί στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν μικροφιλοδοξίες και προσωπικές επιλογές καταφεύγουν σε παραπληροφόρηση και ψέματα. Όλα τα ανακάλυψαν μετά την απόφαση του Δημάρχου να απαλλάξει ορισμένους από τα καθήκοντα τους.

 Θυμηδία, γιατί είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι εξ αυτών δεν έχουν μιλήσει ποτέ στη δημοτική ομάδα ή στο Δημοτικό Συμβούλιο! Δεν έχουν διατυπώσει την παραμικρή άποψη, θέση ή πρόταση, παρακολουθούν σιωπηροί τα τεκταινόμενα στον Δήμο και υπερψηφίζουν όλες τις εισηγήσεις της δημοτικής αρχής σε όλα τα όργανα του Δήμου και στην Οικονομική Επιτροπή.
 Στα παραπάνω προστίθεται και η αγανάκτηση γιατί σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα, όταν το σύνολο του ελληνικού λαού υφίσταται αιματηρές περικοπές και η αυτοδιοίκηση δίνει μάχη επιβίωσης, κάποιοι λειτουργούν ακόμα με παλαιοκομματικές λογικές, διεκδικώντας προσωπικά οφίτσια και οφέλη. Δυστυχώς για αυτούς δεν μπορούν να γίνουν δεκτές τέτοιου είδους λογικές.
 Η δημοτική αρχή έχει επιλέξει από καιρό το δρόμο του αγώνα, της διεκδίκησης και της δίκαιης ιεράρχησης προτεραιοτήτων για να προστατεύσει όσα έχουν κατακτήσει οι δημότες μας. Σε αυτό τον αγώνα δεν χωρούν εκβιαστικές τακτικές και προσωπικά συμφέροντα στα οποία αρνούμαστε να παραδοθούμε." 

http://plateiaippodameias.blogspot.gr
 
Top