Αρκετά είναι τα ερωτηματικά που περικλείουν την υπόθεση του Βασίλη Τοροσίδη στον Ολυμπιακό και ως τώρα έχουν μείνει αναπάντητα, την στιγμή που η νέα κρούση για ανανέωση αναμένεται να γίνει μετά το ματς της Εθνικής. 
Τα κυριότερα «κενά» στο θέμα του διεθνούς μπακ, αφορούν στο αν έχει πάρει οριστική απόφαση ο Τοροσίδης, στην στάση της διοίκησης αν δεν γίνει δεκτή η πρόταση ανανέωσης, στο τι θα περιλαμβάνει αυτή, στην πιθανή συμφωνία με ειδικούς όρους, στον λόγο που έμεινε στον πάγκο με τον Πανθρακικό αλλά και στο αν έχει έρθει επίσημη πρόταση.
Όπως αναφέρει η «Sportday», στον «Τόρο» θα προταθεί συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, που ναι μεν δεν θα φτάνει στις 800.000 ευρώ τον χρόνο, όμως θα είναι σίγουρα αρκετά περισσότερα από τις 500.000 ευρώ που παίρνει τώρα.
Σχετικά με το αν υπάρχει ειδικός όρος για να μπορεί να φύγει με ένα μικρό ποσό, η απάντηση είναι ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού η λογική είναι ότι θα μείνει γιατί το θέλει και όχι με την σκέψη ότι θα φύγει. Αν φυσικά γίνει μία καλή πρόταση στο μέλλον, τότε αυτή θα συζητηθεί.
Στο ερώτημα αν έχει γίνει επίσημη πρόταση για τον παίκτη, η διοίκηση των Πειραιωτών υποστηρίζει ότι δεν έφτασε καμία στα γραφεία της, παρά μόνο κρούσεις από μάνατζερ κατά διαστήματα. Ενδιαφέρον βέβαια παρουσιάζει η απάντηση -σύμφωνα με το δημοσίευμα- για τον λόγο που έμεινε στον πάγκο με τον Πανθρακικό, αφού το σκηνικό αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει... καθημερινότητα σε περίπτωση που δεν ανανεώσει!
Σχετικά με το μέλλον του παίκτη, μοιάζει βέβαιο πως δεν θα δυσκολευτεί να βρει ένα καλό συμβόλαιο στο εξωτερικό, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος. Βέβαια θα πρέπει και ο ίδιος να... βοηθήσει τον εαυτό και να κάνει εμφανίσεις ανάλογες των προσόντων του και όχι παρόμοιες με αυτήν που έκανε κόντρα στην Βοσνία, όπου πάντως των παρακολούθησαν από Χόφενχαϊμ και Άουγκσμπουργκ.
Πάντως δεν θεωρείται καθόλου βέβαιο το ότι ο Τοροσίδης θα αρνηθεί το συμβόλαιο που θα του προτείνει ο Ολυμπιακός, την στιγμή που αν αυτό τελικά δεν συμβεί, τότε θα δημιουργηθεί σίγουρα θέμα στους πρωταθλητές με τον να μπει στον «πάγο» ο αρχηγός τους.  
 
Top