Με τον "συνήθη ύποπτο" Κέβιν Μιραλάς να εκτελεί δύο φορές με το δεξί πόδι και τον Ρόμενταλ να βάζει το "κερασάκι στην τούρτα" στο 87', ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής με 3-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής στο "Γ.Καραϊσκάκης"


Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός απειλούσε με αιχμή του δόρατος τον Μιραλάς και ο εξαιρετικά στημενος ΠΑΟΚ είχε για κορυφαία ευκαιρία το δοκάρι του Φωτάκη στο 18', όμως οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάνε με προβάδισμα στα αποδυτήρια χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Βέλγου επιθετικού τους στο 38'.




Στην επανάληψη ο "Δικέφαλος" μπήκε αποφασισμένος να φτάσει στην ισοφάριση και είχε μία καλή ευκαιρία με το τετ α τετ του Σαλπιγγίδη, όμως στο 58' έμεινε με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης του Ίβιτς και κάπου εκεί η μπίλια είχε αρχίσει να κάθεται στο... κόκκινο.






Ο Μιραλάς στο 72' εκτέλεσε για δεύτερη φορά τον Κρέσιτς, ενώ στο 87' ο Ρόμενταλ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία της ομάδας του, που ήταν η έκτη εντός έδρας για το πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες (18-1 τα γκολ στο Φάληρο).






Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ παρουσίασε αρκετά καλή εικόνα στο ντέρμπι αλλά "πλήρωσε" την απερισκεψία του Ίβιτς, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη ήττα του μετά από τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες και να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.


Να σημειωθεί πως αυτή ήταν η 39η νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ εντός έδρας από καταβολής Α' Εθνικής Κατηγορίας, με τους Θεσσαλονικείς να παραμένουν στις 7 νικες και άλλα 6 ματς να έχουν λήξει ισόπαλα.
http://sport24.gr
 
Top