Πάντελιτς: "Κέρδισε η καλύτερη ομάδα"Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος στο "Παγκρήτιο", στον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Εργοτέλη, Mάρκο Πάντελιτς, μίλησε για την επικράτηση των ερυθρολεύκων, η οποία φέρνει τους Πειραιώτες μόνους, πρώτους, στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague με 27 βαθμούς, όντας στο +3 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Ο πανευτυχής Σέρβος σέντερ φορ, σχολίασε πως νίκησε στο γήπεδο η καλύτερη ομάδα, τόνισε πως δουλειά του είναι βάζει γκολ και στρέφει την προσοχή του στο επόμενο ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ (27/11) στο ΟΑΚΑ.

Ο Μάρκο Πάντελιτς, δήλωσε: "Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο να έρθουμε να κερδίσουμε σε ένα ματς με ιδιαιτερότητες, καθώς θα έπρεπε μέσα σε 45 λεπτά να βάλουμε γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Σήμερα είχαμε καλή ψυχολογία, θέλαμε τη νίκη και ο στόχος μας ήταν να πετύχουμε ένα γκολ και παράλληλα να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Ευτυχώς καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και ύστερα ήρθε και το δεύτερο. Eίχαμε την τύχη μαζί μας, αλλά είμασταν επίσης εξαιρετικοί στο γήπεδο. Το σίγουρο είναι πως στο παιχνίδι κέρδισε η καλύτερη ομάδα και αυτή ήμασταν εμείς. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες στο ματς και βάλαμε δύο γκολ. Είμαστε χαρούμενοι γιατί είμαστε ξανά μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία στο πρωτάθλημα".

Όσον αφορά για το γκολ που πέτυχε, ο νέος "φονιάς" του Ολυμπιακού, σχολίασε: "Δουλειά μου είναι να σκοράρω, να πετυχαίνω γκολ και αυτό έκανα και σήμερα. Aυτή η νίκη θα μας βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα, καθώς κάναμε το "2 στα 2" και τώρα στο μυαλό μας υπάρχει η ΑΕΚ. Σίγουρα η ΑΕΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν είναι σε καλή στιγμή, αλλά δεν θα πρέπει να την υποτιμήσουμε, γιατί το σίγουρο είναι πως θα δώσουν τα πάντα για να μας νικήσουν", υπογράμμισε ο νέος "φονιάς" των Πειραιωτών.
REDPLANET
 
Top