Από τον συνδυασμό
"ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ"
Όλα τα στελέχη του ανεξάρτητου συνδυασμού "ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ-ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" για την Περιφέρεια Αττικής εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, προς τους πολίτες που στήριξαν, με την αγάπη και με την ψήφο τους, τον έντιμο και καθαρό αγώνα, που δώσαμε μαζί τους, με επικεφαλής τον άξιο μαχητή Γιάννη Δημαρά.
Έναν αγώνα που δώσαμε με πολιτικό πολιτισμό, δημοκρατική ευαισθησία και αξιοπρέπεια. Παρά το κλίμα έντονης πόλωσης που καλλιεργήθηκε και παρά τα εκβιαστικά διλήμματα που τέθηκαν.
Το αποτέλεσμα των εκλογών δίνει ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους. Και με τις επιλογές όσων ψήφισαν. Και με την εκκωφαντική σιωπή των πάρα πολλών που συνειδητά απείχαν. Είναι πλέον προφανές, ότι...
 μεγαλώνει σημαντικά το χάσμα ανάμεσα στην κοινωνία και το πολιτικό σύστημα.
Εμείς του ανεξάρτητου συνδυασμού "ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ-ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"αισθανόμαστε μεγάλη τιμή και ευθύνη. Και για την θετική ψήφο εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών. Και για την νέα ελπίδα, που ο συνδυασμός μας έφερε στην Αττική και την ελληνική κοινωνία. Αποτελεί χρέος μας, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, για να μην πάει χαμένη.
Ο συνδυασμός μας εκφράζει την καθαρή συνείδηση της κοινωνίας, που αγωνιά, ελπίζει και αγωνίζεται. Θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών και με την συνέχιση αυτού του αγώνα και με δυναμική παρουσία μας παντού. 
Και βεβαίως θα αγωνισθούμε για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των κοινών στην Περιφέρεια Αττικής, από τις θέσεις που θα έχουν οι εκπρόσωποι του συνδυασμού μας στην νέα αιρετή Περιφερειακή Αρχή.
Το όραμα, οι ιδέες και οι αρχές μας θα είναι η πυξίδα των καθημερινών μας προσπαθειών, για μια ανθρώπινη Αττική, με σταθερό προσανατολισμό στην νέα γενιά και τις ανάγκες της.Οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές δεν έχουν τελειώσει ακόμη. 
Ο συνδυασμός "ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ-ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" μπορεί να μη μετέχει στις εκλογές της Κυριακής αλλά θα είναι παρών στην μάχη.
Η στάση μας θα προσδιορισθεί βεβαίως από την ακηδεμόνευτη συνείδηση των πολιτών που μας στηρίζουν. Αλλά και από τις αξίες και τις αρχές, οι οποίες σταθερά και διαχρονικά μας εμπνέουν. Αυτές οι αρχές και ο παλμός της κοινωνίας που αφουγκραζόμαστε, αποτελούν αντικείμενο συσκέψεων στα πλαίσια του συνδυασμού μας. Με στόχο, μεταξύ των άλλων, ανοιχτές και καθαρές κοινωνικές συμμαχίες, με μοναδικό γνώμονα τα πραγματικά συμφέροντα των πολιτών. 
Καλούμε όλες και όλους, να είναι μαζί μας, στους αγώνες που έρχονται. Με σκοπό την προσφορά στον τόπο και την επαναφορά της αισιοδοξίας για το αύριο.
 
Top