Με σύμμαχο την θετική παράδοση ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (19:30, RedPlanet.gr, NET) τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Στο αρχικό σχήμα οι Γ. Παπαδόπουλος και Μ. Ουρτάδο


Νέα αρχή στο πρωτάθλημα θέλουν οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι ευελπιστούν στο θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης της Super League. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε στην εν λόγω συνάντηση θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο υπερπολύτιμων μονάδων, όπως οι Ντουντού Σεαρένσε ("χτυπημένος" από ίωση) και Αριέλ Ιμπαγάσα (θλάση), οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους τέθηκαν εκτός μάχης. Στον αντίποδα επιστρέφει σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από αρκετό καιρό (από το ματς με τον Πανσερραϊκό) ο Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος θα κληθεί για να βοηθήσει στον ανασταλτικό τομέα.
REDPLANET


Ο Ισπανός θα αντικαταστήσει τον Ντουντού στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Γιάννης Παπαδόπουλος τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο νεαρός μέσος του Θρύλο θέλει ένα καλό παιχνίδι στο ενεργητικό του προκειμένου να αποδείξει ότι αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο μέλλον.


Προτιμά Μιραλάς...


Στις τελευταίες προπονήσεις ο Ερνέστο Βαλβέρδε προβληματίστηκε έντονα σχετικά με τον αν θα έπρεπε να ξεκινήσει κόντρα στον Πανιώνιο τον Μάρκο Πάντελιτς ή τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος σημείωσε το γκολ – πρόκρισης στο ματς Κυπέλλου με την Ηλιούπολη. Ο Βάσκος, έχει σε τεράστια εκτίμηση τον Σέρβο στράικερ, ωστόσο ο Βέλγος βρίσκεται σε δαιμονισμένη φόρμα με αποτέλεσμα να καταλήγει για ακόμη μια φορά στον 23χρονο επιθετικό.


Σε ό,τι έχει να κάνει με τις υπόλοιπες θέσεις, ο Ούρκο Πάρντο θα καθίσει κάτω από την εστία, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά θα βρεθούν οι Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Όλοφ Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο.


Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Γιάννης Παπαδόπουλος με τον Μοϊσές Ουρτάδο, οι οποίοι θα έχουν στα δεξιά τον Γιάννη Φετφατζίδη και αριστερά τον Άλμπερτ Ριέρα. Ως συνδετικός κρίκος της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης θα είναι ο Νταβίδ Φουστέρ, ενώ στην δύναμη κρούσης θα είναι ο Κέβιν Μιραλάς.


Στον πάγκο ως εναλλακτικές λύσεις ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει τους: Αντώνη Νικοπολίδη, Φρανσουά Μοδέστο, Χοσέ Χολέμπας, Κρίστιαν Νέμεθ, Μάρκο Πάντελιτς, Ντένις Ρόμενταλ και Γιώργο Γκαλίτσιο.
redplanet
 
Top