Ο πεζοδρόμος  «ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΥ» στο Ε’ Διαμέρισμα αποδείχτηκε πολύ μικρός για να χωρέσει τους πολίτες που θέλησαν να παρακολουθήσουν την ομιλία του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Πειραιά, Αντώνη Καλογερά που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα  1 Νοεμβρίου....
Ο Αντώνης Καλογεράς  εμφανίστηκε πανέτοιμος να προσφέρει στους συμπολίτες του από το θεσμό της Αυτοδιοίκησης,  με το συνδυασμό  «Πειραιάς Πολιτών – Καθαρή Συμφωνία», του Γ. Μίχα.

 Επίσης εξέφρασε με σιγουριά πως ο δημοτικός συνδυασμός του Γιάννη Μίχα θα είναι ο νικητής των εκλογών και θα πρέπει να εργαστούν σκληρά για να γίνει ο Πειραιάς Πρώτη Πόλη!
Ο κ. Καλογεράς στην ομιλία του  μεταξύ άλλων τόνισε:
«Έχω ταυτιστεί με το αυτοδιοικητικό όραμα του Γ. Μίχα. Θέλω μία πόλη με νέα πνοή. Θέλω να προσφέρω  έργο στην περιοχή του Ε΄ Διαμερίσματος , στην οποία  γεννήθηκα και μεγάλωσα.Για αυτό τον λόγο καλώ κάθε δημότη του  Ε΄Διαμέρισματος , όπως και κάθε δημότη  του μεγάλου λιμανιού, σε μια καθαρή συμφωνία. Μια καθαρή συμφωνία όπως θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας. Μια καθαρή συμφωνία όπως ταιριάζει στους Πειραιώτες, στην αξιοπρέπειά τους, στην ντομπροσύνη τους, στη «μαγκιά» και το φιλότιμο τους, στην ιστορία τους, στις προοπτικές τους. Μια συμφωνία που ενώνει κάθε πολίτη του Πειραιά και βάζει πάνω απ’ όλους μας την πόλη που αγαπάμε»!



Τον κ. Καλογερά προλόγισε ο επιστήθιος φίλος του και Α΄ Επιλαχών Βουλευτής Λακωνίας κ. Μανώλης Αντωνάκος ενώ απεύθυναν  χαιρετισμό ο  Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείαςκ. Γιάννης Διαμαντίδης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γρήγορης Νιώτης και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στεφάνος Χρήστου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  επίσης  οι βουλευτές Α΄ Πειραιά κ.κ. Μπετενιώτης Μ.  και Καρύδης Δ., ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, κ. Κασιμάτης Σ., ο τ. Υπουργός κ.  Σουμάκης Σ., ο π. Βουλευτής Β΄ Πειραιά κ.  Λάλος Κ., οι π. Δήμαρχοι κ. Φωτίου  Χ. και κ. Σαραφόγλου Δ.,ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης  Νήσων και Αργοσαρωνικού κ. Κατσικάρης Δ., ο περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά κ. Τσιρίδης Γ., ο Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού κ. Μακρυνός Γιώργος, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι  Πειραιά κ.κ. Βροντάκης  Ανδρέας και Παπούλια Μάγδα,  και πλήθος τοπικών φορέων της ευρύτερης  περιοχής του Πειραιά.
Ο Αντώνης είναι συνετός άνθρωπος, αγωνιστής και πολύ προσγειωμένος. 
Η όλη πορεία του έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στον Πειραιά. 
Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά του, που σημειωτέον έγινε χωρίς αφίσες, πανό ή φέϊγ βολάν και ιδιαίτερες ανακοινώσεις, ήταν μεγάλη και ενθουσίασε.
Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία γιατί το αξίζει, γιατί η πόλη χρειάζεται ανθρώπους με ιδανικά και οράματα.
 
Top