Ανασύνταξη εδώ και τώρα είναι το σύνθημα στις τάξεις του Ολυμπιακού, την επομένη της ήττας από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό την Κυριακή και όλοι το εκμεταλεύτηκαν ως μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία, ώστε να αναλογιστούν τα λάθη τους στο ματς του Σαββάτου και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της συνέχειας.

Την Τετάρτη θα αναμετρηθούν με την Ηλιούπολη για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου θα αντιμέτωπίσουν τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκη».

Οι Πειραιώτες σχεδιάζουν ήδη την επόμενη μέρα και αυτό οφείλεται στο ότι, παρά την ήττα, η εικόνα τους στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι ήταν θετική. Επίσης, παραμένουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να υπολογίζουν ότι η κατάσταση βρίσκεται στα χέρια τους.

Φυσικά η διαιτησία του Κάκου δεν πέρασε απαρατήρητη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι που να αποδεικνύει ότι θα οδηγήσουν σε επίσημες αντιδράσεις.

Αιμάτωμα ο Μιραλάς

Ο Βέλγος επιθετικός αποκόμισε ένα αιμάτωμα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και σήμερα ξεκίνησε αποθεραπεία. Έπειτα από τις τελευταίες εμφανίσεις του έχει αποδείξει ότι είναι ένα χρήσιμο όπλο και οι «Πειραιώτες» δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να στερηθούν τις υπηρεσίες του στο επόμενο ματς με τον Πανιώνιο.
 
Top