Από την ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ




Παράδειγμα εργατικότητας, μεθοδικότητας, οργάνωσης και αγωνιστικότητας, ο νέος Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής, πήρε μια μεγάλη νίκη στον Καλλικρατικό Δήμο και μας δικαίωσε.
Τίτοτα δεν του χαρίστηκε, όλα ήταν αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς για κοντά πέντε χρόνια.
Ξεκίνησε με ένα εκλογικό ποσοστό λίγο πάνω από το 10% στις τελευταίες εκλογές και δεν σταμάτησε στιγμή να βρίσκεται κοντά στους κατοίκους του Κερατσινίου.
Η δραστηριότητά του σε όλους τους τομείς ήταν τέτοια που πολλές φορές βρισκόταν να κάνει περισσότερα από όσα η Δημοτική Αρχή.
Πόσες φορές δεν τον είδαμε με ομάδες του συνδυασμού του να δενδροφυτεύει τα πάρκα και το όρος Αιγάλεω, πόσες πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν είχαν ως μοναδικό φορέα τους την κίνησή του και πόσες εκδηλώσεις θα είχαν αποτύχει αν δεν τις υποστήριζε;
Για αυτά και για άλλα πολλά ο κόσμος τον είδε ως τον μοναδικό άνθρωπο που ενδιαφέρεται για τα προβλήματά του, που μπορεί να ακουμπήσει πάνω του και να τα λύσει.
Η Νίκη του Λουκά Τζανή ήταν μια καθαρή επιλογή των δημοτών, που αξίζει να μελετηθεί από όλους τους υποψήφιους και να ακολουθηθεί.
Ο κόσμος κουράστηκε να άγεται και να φέρεται από διάφορους αρμόδιους και αναρμόδιους κομματάρχες και κοτζαμπάσηδες.
Θέλει επιτέλους να μπορεί ο ίδιος να εκλέγει τον Δημοτικό του άρχοντα και αυτό έκανε με το παραπάνω σε Κερατσίνι – Δραπετσώνα.
 
Top