Χωρίς τον Ραούλ Μπράβο θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα ο Ολυμπιακός τον Εργοτέλη στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Ο Ισπανός αμυντικός στη σημερινή προπόνηση ένοιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό μηριαίο δικέφαλο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση πρώτου βαθμού.
Ο 29χρονος αριστερός μπακ θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις και αν επαληθευτούν οι φόβοι, τότε θα αναγκαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα περίπου 15 ημερών. Σε αυτήν την περίπτωση ο Ισπανός αμυντικός θα χάσει και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Στο μεταξύ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε στη σημερινή προπόνηση και ο Κρίστιαν Νέμεθ. Ο Ούγγρος επιθετικός δέχτηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αύριο. Πάντως το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» εκτιμάει ότι η κατάσταση του 21χρονου ποδοσφαιριστή δεν είναι σοβαρή.
Το αιμάτωμα στη φτέρνα του Μέλμπεργκ υποχώρησε εντελώς και ο Σουηδός ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Ωστόσο η συμμετοχή του στο ματς με τον Εργοτέλη παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.
 
Top