Το Πειραϊκό Δημοτικό Δίκτυο «ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ» καλεί τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες να στηρίξουν στις δημοτικές εκλογές το ψηφοδέλτιο «ΣΥΜΜΑΧΙΑ στον Πειραιά», που συγκρότησε μαζί με άλλες δύο αυτόνομες και ανεξάρτητες αυτοδιοικητικές Κινήσεις : την «ΑΚΙΚΑΠ» (Ανεξάρτητη Κίνηση Κατοίκων Πειραιά) και τους «Πολίτες για την Αναγέννηση του Πειραιά».
Το ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ είχε και θα έχει πάντα ως προσανατολισμό τη δημιουργία ενός δικτύου, μιας πλατιάς συμμαχίας ενεργών πολιτών και συλλογικών φορέων, που θα πάρουν στα χέρια τους την τύχη της πόλης τους, μέσα από συμμετοχικές, δημοκρατικές διαδικασίες.
Αυτό το πρώτο ενωτικό βήμα, σε μια εποχή πολυδιάσπασης, ΚΑΛΟΥΜΕ τους πολίτες να το επιβραβεύσουν και να υπερψηφίσουν τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ στον Πειραιά», ΓΙΑΤΙ :
-Το πρόγραμμά της είναι απόσταγμα αγωνιστικής εμπειρίας, βαθιάς γνώσης των πειραιώτικων προβλημάτων και εμπεριστατωμένης μελέτης.
-Οι δυνάμεις που συγκροτούν το συνδυασμό έχουν μια πλούσια αυτόνομη δράση, στο Δημοτικό Συμβούλιο, στα Δικαστήρια, στους δρόμους με τους πολίτες, και έχουν αποδείξει ότι τολμάνε να έρθουν σε ρήξη με τις κατεστημένες και χρεωκοπημένες νεοφιλελεύθερες και φιλομονοπωλιακές πολιτικές.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΑΠΟΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ :

• Για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και την απαλλαγή της χώρας από τα δεσμά του ΔΝΤ και της ΕΚΤ
• Για μια αυτοδιοίκηση με διαφάνεια, εντιμότητα και αλληλεγγύη για τους πολίτες που πλήττονται από την Κρίση
 
Top