Η Αυτοδιοίκηση κι οι Πολίτες νίκησαν.
Ο Αιρετός Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός και οι συνεργάτες του, όλοι εμείς, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, έχουμε μπροστά μας δεσμεύσεις και λόγια που οφείλουμε να τα μεταστοιχειώσουμε σε έργα.

Ο ευρύτερος Πειραιάς, από το Πέραμα μέχρι το Ρέντη, τα Καμίνια και το Χατζηκυριάκειο κι οι συμπολίτες μας που κατοικούν εκεί, αξίζουν καλύτερης τύχης και πορείας.
Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας.
Μόνο με ενότητα και σύνθεση, όλοι μαζί θα πορευτούμε στη δύσκολη αυτή φάση για τη χώρα.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους συμπολίτες που μας εμπιστεύθηκαν. Καλώ όλους εκείνους που απείχαν για διάφορους λόγους, να αναθεωρήσουν τη στάση τους απέναντι στις εξελίξεις, γιατί διαφορετικά εξυπηρετούν εκείνους που προσπαθούν να αποδομήσουν κάθε πολιτική έκφραση και να επιβάλλουν τις δικές τους εξωθεσμικές λύσεις.

Μόνο με συμμετοχή κι αγώνες θα αναγκαστεί να αλλάξει το κουρασμένο Κεντρικό, Πολιτικό, Αντιπροσωπευτικό Σύστημα.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Πειραιά, γιατί όλοι μαζί δώσαμε τη νικηφόρα μάχη του ψηφοδελτίου.
Προσβλέπω, επίσης στην αποτελεσματική συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους των άλλων Συνδυασμών και τους συγχαίρω για τον πολιτισμένο αγώνα τους και την εκλογή τους.

Χαιρετίζω, επίσης και συγχαίρω τους νεοεκλεγμένους Δημάρχους και Δημοτικούς συμβούλους της Περιφερειακής μας ενότητας και τους διαβεβαιώνω ότι θα υπάρξει αγαστή συνεργασία μεταξύ μας για το συμφέρον και την πρόοδο των Δήμων και των πολιτών.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
 
Top