Η Κρήτη ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό και τον ανεπανάληπτο λαό του! Το RedPlanet.gr βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια της πειραϊκής ομάδας για παραμονή στην κορυφή του Πρωταθλήματος, που περνάει από το Παγκρήτιο Στάδιο το απόγευμα του Σαββάτου (13/11, 17:15).

Πατήσαμε κρητικό έδαφος το πρωί (λίγο μετά τις 09:30), ύστερα από μία πτήση ρουτίνας, που κράτησε 37 λεπτά (στην ίδια πτήση ταξίδεψε και η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ, που παίζει με τον Εργοτέλη στο "Μαρτινέγκο").

Ωστόσο, στο Ηράκλειο συναντήσαμε βροχερό καιρό, αν και σιγά-σιγά ο ήλιος αρχίζει και κάνει την εμφάνισή του. Ας ελπίσουμε, προκειμένου να δούμε όμορφο ποδόσφαιρο το απόγευμα, να μην βρέξει ξανά στο υπόλοιπο της ημέρας.

Ο κύριος όγκος των περίπου οκτώ χιλιάδων οπαδών του Ολυμπιακού, που θα βρεθούν δίπλα στο συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε, θα φτάσει στο Παγκρήτιο Στάδιο από όλα τα μέρη της Κρήτης. Περίπου 1500 φίλαθλοι της ομάδας θα κάνουν το ταξίδι από την Αθήνα είτε με πλοία είτε με αεροπλάνα, ενώ στο πλευρό του Ολυμπιακού θα βρεθούν και υποστηρικτές από την Κύπρο. Στην πτήση μας, εντοπίσαμε αρκετούς ερυθρόλευκους φιλάθλους, πανέτοιμους να βοηθήσουν από τις κερκίδες την αγαπημένη τους ομάδα.

Να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν το πρωί. Είδαμε κυρίως τους Έλληνες παίκτες σε "παρεάκια" (Φετφατζίδης-Ποτουρίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος-Γκαλίτσιος-Γιάννης Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Νικοπολίδης) στο λόμπι του ξενοδοχείου, σε στιγμές χαλάρωσης, που είναι επιβεβλημένες, ώστε να φύγει για λίγα λεπτά από τους αθλητές η πίεση. Μην ξεχνάμε πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν καλή παράδοση στο Παγκρήτιο (κάντε κλικ εδώ) κόντρα στον Εργοτέλη και το παιχνίδι δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουν κάποιοι.