Στους πέντε ανέμους σκόρπισε τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε συνέτριψε με 5-0 τους «κυανέρυθρους» στο «Καραϊσκάκη», επιστρέφοντας έτσι με τον πλέον εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες, μετά την ήττα της στο ντέρμπι των «αιωνίων».
Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θα παραμείνει ο Ολυμπιακός μετά και τους αγώνες της ένατης αγωνιστικής που θα ολοκληρωθούν λόγω των εκλογών τη Δευτέρα, καθώς επέστρεψε στις νίκες με την επικράτησή του επί του Πανιωνίου με 5-0...

Ο Ολυμπιακός ήταν εμφανώς ανώτερος των νεοσμυρνιωτών, που άντεξαν μόλις ένα ημίωρο χωρίς να δεχθούν τέρμα. Από εκεί και πέρα κατέρευσαν και παραδόθηκαν σχεδόν αμαχητί.
Το σκορ άνοιξε ο Μιραλάς στο 34, διαμορφώνοντας και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 51 ο Τοροσίδης έκανε το 2-0 και στο 68 πάλι ο Μιραλάς με το δεύτερο προσωπικό τυο τέρμα έκανε το 3-0.
Το 4-0 έγινε από τον Πάντελιτς στο 78', ενώ το τελικό αποτέλεσμα διοαμόρφωσε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ριέρα. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους οπαδούς των πειραιωτών να παραλυρούν από ενθουσιασμό για την ομάδα τους...
Τα γκολ των «ερυθρόλευκων» σημείωσαν οι Μιραλάς (34΄, 68΄) Τοροσίδης (51΄), Πάντελιτς (78΄) και Ριέρα (90+2΄).
 
Top