Καμία εξάρτηση από κανένα κόμμα


Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Κερατσινίου Δραπετσώνας ‘’ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ’’ αποτελεί γνήσια αυτοδιοικητική έκφραση των πολιτών του δήμου μας και δεν στηρίζεται σε χρίσματα ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.


Ως εκ τούτου η παρατεταμένη φημολογία να της ‘’χρεώσουν ‘’ σε κάποιους πολιτικούς φορείς είναι εκ του πονηρού.


Την κίνηση στηρίζουν ενεργοί πολίτες, τοπικοί φορείς και κινήσεις όλων των πολιτικών χώρων, σεβόμενοι τις καταστατικές αρχές και δεν προτάσσουν τυχόν κομματική ταυτότητα.


Η Κίνηση είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ, της οποίας το πρώτο άρθρο του καταστατικού αναφέρει ‘’ Το δίκτυο μας αποτελείται από Ανεξάρτητες Αυτοδιοικητικές Κινήσεις, που, ενώ διατηρούν την πλήρη προγραμματική, πολιτική και οργανωτική τους αυτοτέλεια, τις ενώνει η θέληση να αγωνιστούν από κοινού για την ανεξαρτησία της Αυτοδιοίκησης απέναντι στην πολιτική και οικονομική εξουσία. Ανεξαρτησία, που κατά κύριο λόγο εκφράζεται στην αντίληψή μας για τη σχέση της Αυτοδιοίκησης με τα πολιτικά κόμματα, σχέση την οποία θέλουμε να επανατοποθετήσουμε στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού των διακριτών ρόλων ενός έκαστου και της ειλικρινούς συνεργασίας.’’
 
Top