Αποφασισμένοι να «παγώσουν» τις διαπραγματεύσεις με τους Τοροσίδη, Τζιμπούρ και Χολέμπας είναι στον Ολυμπιακό, που φέρονται να έχουν ενοχληθεί από την καθυστέρηση που υπάρχει.
 
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσεις τις προτάσεις τους και πλέον η... μπάλα περνάει στους τρεις παίκτες, που καλούνται να δώσουν την απάντησή τους.
«Εμείς έχουμε καταθέσει σοβαρές προτάσεις και στους τρεις παίκτες και περιμένουμε τις απαντήσεις τους», ανέφεραν από την πειραϊκή ΠΑΕ σύμφωνα με τον «Γαύρο».
Συνεχίζοντας μάλιστα έλεγαν πως : «Άλλες προσφορές δεν έχουμε να κάνουμε. Ό,τι ήταν να κάνουμε, το κάναμε. Θεωρούμε πως πρόκειται για πολύ καλές προτάσεις τις οποίες οι παίκτες πρέπει να αποδεχτούν και να μείνουν στον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα, το πότε θα υπάρξει καθοριστική εξέλιξη, δεν θα το πούμε. Δεν καιγόμαστε, έχουμε ένα μήνα ως τις γιορτές, ξέρουμε ότι την 1η του χρόνου έχουν δικαίωμα να υπογράψουν σε όποια ομάδα θέλουν αλλά ελπίζουμε ότι θα μείνουν».
Εξάλλου η διοίκηση των πρωταθλητών φέρεται να είναι και δυσαρεστημένη από τη στάση των παικτών, που δεν έχουν δώσει ακόμα την απάντησή τους κι έχουν αφήσει θέμα να «σέρνεται». Έτσι αυτό που τονίζουν φανερά ενοχλημένοι οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, είναι πως: «Όταν θα έρθει η ώρα, θα τα δούμε όλα».
Την ίδια στιγμή πάντως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι τελικά θα πουν το «ναι» οι Τζιμπούρ και Χολέμπας, με τον πρώτο βέβαια να εμμένει στα 2 εκατ. ευρώ που ζητάει! Όσον αφορά τον δεύτερο φέρεται να βρίσκεται και αρκετά κοντά στο να κλείσει το deal.
Από εκεί και πέρα ωστόσο γρίφος παραμένει η υπόθεση του Βασίλη Τοροσίδη και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο παίκτης οδεύει προς την έξοδο! Αυτό γιατί τα χρήματα που ζητάει ο αρχηγός των Πειραιωτών κρίνονται υπερβολικά, σε σχέση με την αγωνιστική του παρουσία πέρυσι αλλά και φέτος.  

πηγη:gazzetta.gr
 
Top