Τα παρτέρια στην οδό Σαχτούρη στη διασταύρωση με την Ηρώων Πολυτεχνείου τα καθαρίσαμε πριν 2 χρόνια με την βοήθεια των εθελοντών της ομάδας Pireactive. Έκτοτε οι κάτοικοι της γειτονιάς τα υιοθετήσαμε ποτίζοντας τα και καθαρίζοντας τα ανελλιπώς. Στα δύο χρόνια αυτά υπάλληλος του δήμου για να τα καθαρίσει καθώς και τον δρόμο και τα πεζοδρόμια έχει εμφανιστεί μόνο μία φορά!
Όμως ο Δήμαρχος έχει το θράσος κάθε Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο και κάθε Τρίτη στην εκπομπή του στο κανάλι 1 να μιλάει για το ότι έχει καταφέρει να κάνει τον Πειραιά από τις πιο καθαρές πόλεις.
Ως κάτοικοι αισθανόμαστε ότι μας δουλεύει και ότι δεν αξιοποιεί τα υψηλότατα δημοτικά τέλη που πληρώνουμε.
Η επιστολή μας αυτή ελπίζουμε να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης και επιτέλους τα παχιά λόγια του Δημάρχου να γίνουν πράξη. Γι' αυτό σας παρακαλούμε να την δημοσιεύσετε. 
Βοηθήστε και σεις να αναδειχθεί η ολιγωρία του Δήμου και να διεκδικήσουμε τις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνουμε υπερβολικά τέλη και μέχρι τα αιτήματα μας να υλοποιηθούν. Είναι χρέος μας να ομορφύνουμε την κάθε γειτονιά μας. Και μια παράκληση, να προσπαθήσουμε όλοι τα σκουπίδια μας να τα πετάμε στους κάδους, όπου υπάρχουν ακόμα και όχι στο δρόμο.
Πρωτοβουλία Κατοίκων Περιοχής Βρυώνη Πειραιά



http://www.pireasnews.gr/
 
Top