Ζαρντίμ: «Έχουμε τη φιλοδοξία να βελτιωνόμαστε»

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 4-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου:

O Ολυμπιακός έφτασε πολύ άνετα στη νίκη, αλλά στο πρώτο ημίχρονο αντιμετώπισε προβλήματα. Πώς είδε αυτή τη διακύμανση του παιχνιδιού;

«Σήμερα το παιχνίδι χωρίζεται σε δύο μέρη. Στην αρχή υπήρχε αρκετή ένταση, αλλά δεν παίχτηκε ωραίο ματς. Αυτό οφείλεται σε δύο λόγους. Η ΑΕΚ μπήκε για να πιέσει και εμείς δεν πιέσαμε όπως έπρεπε. Στην επανάληψη εμείς πιέσαμε, δημιουργήσαμε τις φάσεις και βάλαμε τα γκολ που βάλαμε. Η νίκη οφείλεται στην εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο».

Περιμένατε μετά το 0-1 ότι θα βρίσκατε περισσότερους χώρους, γιατί η ΑΕΚ θα έπρεπε να ανέβει και να ρισκάρει;

«Περιμέναμε πώς η ΑΕΚ θα έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα, γιατί ήξερε ότι εμείς δεν θα μπαίναμε δυνατά επειδή είχαμε ένα μεσοβδόμαδο ματς. Δεν πίστευα ότι η ΑΕΚ θα διατηρούσε αυτή την ένταση για 90 λεπτά. Αντιθέτως εγώ πίστευα ότι θα τα καταφέρναμε».

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στη βαθμολογία με εννιά νίκες, είναι ανοικτή η πρόκριση για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκεται τελικά η ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης;

«Η δουλειά μας στον Ολυμπιακό δεν σταματάει ποτέ, έχουμε τη φιλοδοξία να βελτιωνόμαστε, να διορθώνουμε την εικόνα του παιχνιδιού και συνολικά της ομάδας μας. Για αυτό δουλεύουμε καθημερινά, θέλουμε να έχουμε καλύτερη απόδοση και στην ποιότητα του παιχνιδιού μας. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι οι νίκες».

Θα θέλαμε να κάνετε και ένα σχόλιο για τον Μήτρογλου που είναι το πρόσωπο του αγώνα.

«Ο Μήτρογλου είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Ένας ποδοσφαιριστής που έλειπε τα τελευταία δύο χρόνια. Γύρισε πιο ώριμος και αρκετά πιο έτοιμος. Θα συνεχίσει να μας βοηθάει, και με τα γκολ, αλλά και με τη συνολική δουλειά που προσφέρει. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός από την προσωπική τους διάκριση, θα πρέπει να βοηθούν και συνολικά την ομάδα».
Πηγή: woop.gr
 
Top