Να ξεχάσουν την Σάλκε και να τα δώσουν όλα με τον ΠΑΟΚ για τη νίκη και την βαθμολογική διαφορά αξίωσε από τους παίκτες του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Πονάει ο Σιόβας, πρόβλημα και στο πόδι για Ιμπαγάσα.
«Θέλουμε νίκη και διαφορά!»
Στην ομιλία του ο Πορτογάλος τεχνικός καταπιάστηκε αρχικά με το παιχνίδι με την Σάλκε. «Ήταν ένα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ όπου δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πρέπει να ξεχάσουμε την Σάλκε διότι έχουμε τώρα τον ΠΑΟΚ μπροστά μας.
Είναι γεγονός όμως ότι στην Γερμανία το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Ήμασταν στο 50%-50% άπο άποψη εικόνας. Στην επανάληψη δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα ενώ βελτιωθήκαμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε από την αντίπαλό μας.
Από εκείνο και σημείο και έπειτα πήγαμε καλά μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης δίχως να σκοράρουμε. Όμως η ουσία είναι πως δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε την ήττα από την Σάλκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι», υπογράμμισε.
«Για εμάς τώρα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία καυτή έδρα, που πρέπει να νικήσουμε για να ανεβάσουμε την διαφορά στο πρωτάθλημα. Οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.
Να τα δώσουμε όλα για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Δώστε τα όλα για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό διότι ξέρετε πολύ καλά το πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας για εμάς», επισήμανε αναφορικά με τον αγώνα με τον δικέφαλο του Βορρά.
Επιπροσθέτως έκανε μνεία και στο Κύπελλο. «Τώρα που αρχίζει και το Κύπελλο θα έχουμε αγώνες στην Ελλάδα και το Σαββατοκύριακο και μεσοβδόμαδα. Γι' αυτό λοιπόν θέλω από όλους σας να είστε ανά πάσα ώρα και στιγμή έτοιμοι να παίξετε και να προσφέρετε στην ομάδα», υποστήριξε.
Πονάει ακόμα ο Σιόβας, ενοχλήσεις στο πόδι ο Ιμπαγάσα
Σχετικά με την ενδεκάδα ακόμα και οι ίδιοι οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν είχαν τόσο ξεκάθαρη εικόνα το Σάββατο. Ο Ζαρντίμ ανακάτεψε αρκετά πρόσωπα στο εσωτερικό δίτερμα (χωρίζοντας τους παίκτες σε μπλε και κόκκινους και κάνοντας διαρκώς αλλαγές) ενώ πρόβλημα ανέκυψε ξανά με τον Σιόβα που πονάει ακόμα.
Ο διεθνής στόπερ παρότι μπήκε στην αποστολή δεν είναι 100% έτοιμος. Ο ίδιος το μετέφερε αυτό τόσο στο τεχνικό όσο και στο ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην καταφέρει τελικώς να ξεκινήσει βασικός με τον ΠΑΟΚ. Μοιραία σε αυτήν την περίπτωση βασικός θα είναι ο Μανωλάς με έναν εκ των Κοντρέρας και Παπάζογλου.
Οι τελικές αποφάσεις για την ενδεκάδα αναμενόταν να παρθούν αργά το βράδυ του Σαββάτου. Οι... σίγουροι της ενδεκάδας πάντως δείχνουν να είναι οι Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Μανιάτης, Αμπντούν, Φουστέρ, Μασάντο και Τζιμπούρ. Με άλλα λόγια «παίζονται» δύο θέσεις. Μία για τον άξονα και μία για τον έναν στόπερ.
Σχετικά με τον Ιμπαγάσα πάντως πέραν της αδιαθεσίας και της δυσφορίας που ένιωσε, αντιμετώπισε και ενοχλήσεις στο πόδι του στο ζέσταμα της σαββατιάτικης προπόνησης του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Γενικότερα ο Αργεντινός δεν ήταν σε τόσο καλή κατάσταση, οπότε αποχώρησε από αυτήν.

πηγη:gazzetta.gr
 
Top